Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Misses ad után vagyok. Az...

Misses ad után vagyok. Az orvosom azt mondta 3 hónapig vigyáznunk kell. A három hónap lejárta előtt 2 hétre jelzi a ciklus.hu a peteérésemet. Mit tennétek? Felhagynátok a védekezéssel hamarabb?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát mindenképpen!Ragadd meg a lehetőséget!

Sok szerencsét!:)))

2009. szept. 23. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Remélem tudok segíteni. Nekem Július 3.-án volt missedem. Mi sem vártuk meg a három hónapot. A szervezeted addig úgysem enged teherbe esni amig nem készült fel rá. Mi két hónap után nem védekeztünk már és rögtön terhes lettem most vagyok 7 hetes és várom hogy hétfőn megyek uh-ra és legyen szívműködés. Addig nagyon fogok izgulni mert ugyebár kisért az elöző sikertelen terhesség. A dokim azt mondta igazából annyi hetet érdemes várni ahány hetes terhes voltál missed-nél. Én nagyon örülök hogy ilyen hamar összejött de rettenetes hogy mindig az elözővel próbálom összehasonlítani és nagyon félek hogy az mégegyszer megismétlődik. A doki mondta hogy úgy is csak akkor nyugszom majd meg ha már a kezemben ringathatom. De én már annak is örülök ha lesz szívműködés mert az elözőnél sajnos az sevolt. És nagyon drukkolok neked is. Majd irj.
2009. szept. 23. 11:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok! :)

Nagyon jó hogy írtad, hogy te sem vártad meg. Akkor drukk neked, hogy okés legyen az uh és minden rendben legyen! Most fellelkesítettetek, akkor már csak 2 hét:)))))

2009. szept. 23. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem július 30.án ment el a babám 6 hetesen.Az orvos 6 hónapot javasolt.Hát könnyű mondani.4 évet vártunk rá,de sajnos így végződött.A mensesem rendesen megjött,és most már mi is próbálkozunk.Remélem minél hamarabb babások leszünk mindketten!

2009. szept. 24. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor kb. egy időben vagyunk. Remélem sikeresek leszünk. Azt mondják egy ilyen után könnyebben lehet teherbe esni.
2009. szept. 24. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
11:12 es vagyok. Én azt hittem hogy mindenki csak azért mondja hogy egy ilyen után hamar sikerül újra teherbe esni de látod nekem is rögötn sikerült nem is gondoltam volna. És mégis most már csak arra várok hogy hétfőn mindent rendbe lásson az orvos és szorítok hogy neked is össze jöjjön két hét múlva.
2009. szept. 24. 11:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Szorítok neked, nektek :) Hétfőn megírhatnád mi volt az orvosnál!
2009. szept. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!