Closti-t írt fel a doktornő a 3. ciklusnaptól napi 2*1 szemet. Be is szedtem, letelt az első closti-s hónap, ma vagyok a 11. ciklus napomon?
Mennyi időre jött meg clostival?
Annyit tudok segíteni, hogy én is így szedtem annó a clostit (pcos-s vagyok), nekem akkor 35 napra jött meg. A következő hónapban nem szedtem, akkor a 18-19. napon volt tüszőrepedés és akkor voltunk együtt. Ma már 7,5 hónapos a kislányom.
Szorítok hogy hamar összejöjjön a baba!
Sziasztok :)
Igen,nagyon érdekes,ezt én is egy csomó helyen olvastam már,hogy a Closty mentes hónapban jött össze sok csajnak a babó :).Mondjuk volt egy ismerősöm,nőgyógyász mellett volt kb 50 évet asszisztens, és ő egyszer nekem azt mondta, hogy ha biztosan teherbe akarok esni,kezdjem el a Tri-regolt (fogamzásgátló) és a fele csomag után hagyjam abba-tehát csak a fél havi adagot szedjem be,és akkor 100% a siker.Kérdeztem is tőle,hogy ez meg hogyan létezik?-az volt a válasz,hogy ugyan az a hatóanyag,mint a Closty-é :D-akkor nagyn elcsodálkoztam ezen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!