A ciklus hányadik napjáig lehetséges a peteérés?
Figyelt kérdés
Hallottam már olyat is, hogy valakinek több is van egy cikluson belül és a második általában menzesz előtt nem sokkal jelentkezik. De nem tudjátok, létezik-e, hogy valakinek csak egy peteérése legyen egy cikluson belül és az a 21. napon következzen be? (Nekem a 20-21. napon voltak ovu-tüneteim.)2011. jún. 16. 11:30
1/7 anonim válasza:
Vannak a szakkönyvek, meg van a testünk, aki nem olvassa a szakkönyveket, úgyhogy bármi lehetséges. :)
Barátnőm mondta, hogy csak május 25-én voltak együtt a párjával, és amúgy minden hónapban 30-án jött meg neki. S terhes lett. Tehát itt is késői peteérés lehetett!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem legutóljára a 21. napon volt ovum....
27 hetes km :)
3/7 anonim válasza:
Nekem pl. a 24. napon volt ovum múlt hónapban.
4/7 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, van akinek mensi alatt van a peteérése, ne kérdezd, hogy hogyan lehetséges, de van ilyen! :) de azért a nagy átlagnak félidőben, vagy ha nem 28 napos a ciklus, akkor a nemvárt előtti 14. napon! :)
5/7 anonim válasza:
Nekem volt, hogy a 12. napon és olyan is hogy a 20. napon volt...
6/7 A kérdező kommentje:
Hú, nem is tudtam, hogy ennyien nem középidőben ovulálnak. Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 17. 13:03
7/7 A kérdező kommentje:
Azta! Mégis összejött a babuci! Tényleg nem tankönyv a testünk! :)
2011. júl. 11. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!