Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orális szexxel teherbe eshet...

Orális szexxel teherbe eshet egy nő?

Figyelt kérdés
Mert az egyik ismerősöm mondta h a diakok 80%át ezert húzták meg az orvosin.
2008. okt. 7. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Beteg kérdésre beteg válasz. Nincs ezzel baj! Szerintem kár, hogy ezen nem tudsz röhögni. Amúgy 38 és 18 hetes kismama.
2008. okt. 7. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

:D Engem nagyon jó kedvre derített ez a kérdés, ilyet is ritkán olvasni, nagyon nagyot nevettem rajta!!! :D:D:D Főleg azon hogy kört tesz a szemgolyó körül! Már bocs de elképzeltem ahogy pislogsz és ott úszik át a kisfickó! Nagyon jó :D:D:D:D

De biológiából nem buktál még meg?

2008. okt. 8. 08:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik válaszoló szuperül levezette a teherbeesést az orális szextől.

Meddő, nehezen teherbe eső lányoknak javaslom, hogy keressék azt a pasit, akinek ennyire hiperszuperek a spermái, hogy nem csak 17 napig élnek, de még intelligensek is, mert látják a bajt és megkerülik. És túl élik.

Na, így születnek a zsenik,a géniuszok, stb.

Lehet, hogy az intelligens mosóporban ilyen intelligens helyzetfelismerő aszalt spermák vannak? :))))))

2008. okt. 8. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Javaslom, vetess be a fiúval fogamzásgátló bogyót és akkor biztosan nem leszel terhes, mert a bogyó megöli a spermákat.....hi-hi-hi
2008. okt. 8. 11:22
 15/18 anonim ***** válasza:
némelyik válaszon jót nevettem. igen terhes lehetsz,a gyomrodban fogod kihordani,majd 9hónap elteltével,vagy kihányod vagy ki böfögöd a babát,ahogy ezt már irták is.Istenem milyen buta lehetsz.Biztos nagyon unatkozhatsz,de ha komoly a kérdés,nagyon tudatlan vagy,és nézz utána a biosz könyvnek.egy lány
2008. okt. 8. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:
hahahahahahahahahaha ez joooo volt!!!!!! igen, hulye gyerek terhes lehetsz!!!:))))))))idiota vagy az nem ketseges de mar az ilyeneken jar az eszed szep!
2008. okt. 8. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Tolófájás helyett tolóhányás!!! Ez katasztrófa!!! :D
2008. okt. 8. 16:11
 18/18 anonim válasza:
Te komolyan kérdezed vagy csak baromságból?? Ha valamit lenyelsz akkor az a gyomorba kerül majd kisz*rod .Most hogy orálisan csinálod akkor a gyereket is kinyomod a seggeden??Gondolkozz már .Ha már itt tartunk análisan se eshetsz teherbe .Nehogy valaki feltegyen egy ilyen kérdést.
2009. jún. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!