Megnéznétek a cisztám? Két hete toltottem fel a Nők egeszsege kategòríába, de nem válaszolt senki!?
Utolso elotti, koszonom. Leletet nem kaptam , nem mindig ad (magàndoki-ha ez számìt)
Januárban megyek vissza, ha nem mûlt el rákèrdezek, köszönöm, hogy írtál. Örülök!!
Es neked jobbulast kivanok!!
Utolso.. nem örjöngök, csak zavar h már kèrdezni sem szabad ezen az oldalon.aki nem tud segiteni sosem èrtettem minek válaszol
Upsz. Nem utolso elottinek ment hanem azthiszem 19# es endometriosis -os lany irt es annak. Az utolso meg az , aki utána ìrt nekem.
Nem házalok vele, senki sem irt. Azota mègcsak sokat nem is agyaltam rajta..de rossz nèzni, hogy mennyire önzőek páran. Szinte minden kerdes alà akad legalább 1-2 bunkó, aki nem is tud segiteni.. minek ìr!?
22# most volt eloszor ezzel magàndokinàl, de januarban megyek masikhoz, mert èpp ma mondtak h mellè választottam ezzel a dokival!
Egyebkent tudom használni az oldalt, ahol tudok segiteni ott írok stb.. sok kerdest nem tettem mèg fel, pedig fent vagyok pár ève..de unalmas mar ez , amit egyesek muvelnek a kèrdezőkkel!! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!