Megnéznétek a cisztám? Két hete toltottem fel a Nők egeszsege kategòríába, de nem válaszolt senki!?
Nem hiszem el , mièrt csak ilyen bunkó emberek vannak ezen az oldalon? Minek ez a sok bunkóság? Èlvezitek, most őszintèn? Az ember SEMMIT nem kèrdezhet kritizálás nèlkül.. komolyan, nem èrtem. Normalis emberek felfogjak:
1- nem diagnózist várok, hanem akinek volt mar cisztája tudja, hogyan is nèz ki.. ekkora bűn segítséget várni? Ja..naiv vagyok.. szègyelljem el magam , h egy kerdezos oldalon kerdezni mertem..
2- ha nem tudtok válaszolni mièrt vesztegetitek az időtöket Rám? Szerintem Ti magatok sem tudjátok.
3- remelem nektek is ilyen válaszok èrkeznek, amikor aggòdni fogtok ès épp nem tudtok hova fordulno..
4. Ne(!!!) Mondjatok, hogy sosem kèrdeztek.. normalis emberek nem azert jarnak ide h fröcsögjenek ...
Nem mi vagyunk a siralmasak, hanem te, hogy az orvos diagnózisát a gyakorin vadidegen laikusokkal akarod felülíratni. Pattoghatsz itt jobbra-balra, de ez életképtelenség. Ha nyugtalanít a dolog, akkor menj el egy másik dokihoz másodvéleményért.
Kiírhatsz bármilyen kérdést, igazad van, de biztos vagy benne, hogy az eszedről árulkodik az, hogy a nőgyógyászati leleteidet hordod ide elemzésre? Ez az oldal arra van, hogy megkérdezzük, miért fáj a fülünk, vagy kell-e tejszín a sütőtöklevesbe.
Úgyhogy mielőtt kioktatsz, nézz utána, van-e mire ilyen okosnak lenned. Szerintem nincs.
Ja, és eredetileg nem voltam rosszindulatú, csak most jött ki belőlem, a tudálékosságod miatt. Pusztán amiatt buktál ki, hogy nem azt mondtam, amit hallani akarsz.
"remelem nektek is ilyen válaszok èrkeznek, amikor aggòdni fogtok ès épp nem tudtok hova fordulno.. "
Látod, milyen kedves ember vagy... csak mert azt írtam, nem vagy ezzel a kérdéssel jó helyen, ezt adod cserébe... na, mi van kisanyám? Ki a rosszindulatú?
És mi az, hogy nincs hová fordulni? Nincs orvos? Dehogynem, hisz ezt a leletet is kaptad valakitől.
Dráma, dráma, dráma, mindez azért, mert azt mertem javasolni, hogy ezzel menj vissza a dokihoz... valami nem klattyog a buksidban, anyukám...
Speciel nekem folt - folt, lövésem sincs, minek hogy kell kinézni, és azt sem tudom, az enyém milyen.
Ha a sógorodnak jobban hiszel, mint a dokidnak, régen rossz. De az is, hogy amatőrökkel akarod igazolni vagy cáfolni a sógorodat. Ha nem bízol a dokidban, menj el egy másikhoz. Ha ugyanazt mondják, tudni fogod, meg ha nem, akkor is.
Ezt nem bunkóságból írom, hanem a TE érdekedben. Egy ciszta nem játék, és az endometriosis sem.
Mivel itt minden orvos hanyag es a múltkor egy másik azt mondta miómàm van ( közben nincs ) gondoltam èrdemes lenne ide írni , hàtha valaki tapasztalt. Nehez lenne csak oda irni ahol segiteni tudtok? Nem pattogok, de senkinek nem tunik fel hogy mindenki csak kioktatni tudja a masikat, meg OltogatnI/ a sodrából kihozni?
Annyira egyszeru a kerdesem.. akinek volt cisztaja tudja h nez ki.. megirja h neki h nezett ki es pont. Annyira nehez ez?
Mindegy is.. latom nehez.. nem ertem az embereket ezen az oldalon. Körbe nèzhetnétek ... minden jót. Görgessetek tovàbb a mègtöbb piszkálòdás èrdekèben. Èn már nem fogok reagàlni. Felesleges már itt kèrdezni...
Félrekezelnek? Azt mondták, miómád van, pedig nincs? Ki szerint? A sógorod bírálta felül ezt a diagnózist, vagy a legjobb barátnőd?
Figyelj, viccen kívül: 2 hete itt házalsz ezzel a lelettel gyakorin. Értem az aggodalmad, de nem fog megszűnni, amíg egy jó orvos kezébe nem kerülsz. Ennyi idő alatt átmehettél volna másik városba orvoshoz, kérhettél volna másod- és harmadvéleményt, de ennél még az is jobb, ha internetes orvos válaszol - oldalakon megmutatod a leleted.
Látom rajtad, hogy rág az ideg, ami persze természetes, és itt bukdácsolsz a kis leleteddel. Itt senki nem fog tudni biztosra mondani semmit és a problémád a legkisebb mértékben sem oldódik meg. Ha azt mondjuk, ez bizony endometrózis, akkor is orvoshoz kell menned, és ha azt mondjuk, nem az, akkor is. Tehát mi nem változtatunk semmin. Ezt az energiát, amit ebbe a GyK-ba ölsz, öld bele abba, hogy keresel egy jó orvost és elutazol hozzá.
Orvost például jól tudnak ajánlani az itteniek.
Ne idegeskedj, de tanuld meg használni az oldalt és tanulj meg felelősséget vállalni magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!