Terhes vagyok vagy senki se ért hozzá?
Nem tudja biztosan hogy terhes vagy-e vagy sem, de azért ír fel gyógyszert hogy megjöjjön? Hááááttt?! Oda többet ne menj!
3-4 hetes terhességet még uh-val nem is nagyon lehet látni, maximum a nyálkahártya megvastagodását. Sokszor még a teszt sem mutatja ki.
Én elmennék a helyedben egy másik dokihoz, aki normálisan megvizsgálna és elmagyarázná hogy most mi is pontosan a helyzet.
Jó orvos lehet!!!!
Menj el minnél előbb egy másik dokihoz! De addig tesztelj szerintem 2 naponta!!
A másik doki csak oksabb lesz ennél!
Szerintme se szedd be ezt a gyógyszert mert ha terhes vagy csak árthat, ha meg nem meg fog jönni magától.
Az elözö doki csinált a hóközben többször UH-t ahol nézte a peteérésedet, vagy csak egy sima vizsgálat után motyogott valamit?
Ahhoz, hogy lássa van-e peteérés, ahhoz a hónap közepe fele kb 4-8 reggeli UH- kell csinálnia, ahol látja hogy nö valami a fészekben.
Ennélkül senki nem látja mi van oda bent.
Ha valakinél nem egyértelmü, hogy terhes akkor vagy elküldik vérvételre, ahol látiszik, hogy van-e HCG a szervezetben, vagy vissza hívják 2 hét múlva akkor rendesen látszik.
3-4 hetes terhességt senki nem lát még.
Persze, hogy nem látta, mert még korai. 2-3 hét múlva érdemes visszamenni, ha nem jön meg.
Viszont semmiképpen ne szedd be a gyógyszert, nem is értem, hogy mondhatott ilyet.
válts dokit!! az előző meg honnan tudja, hogy nem működik rendesen a petefészked, ha a hormoneredményeid rendben vannak? :)
3-4 hetes terhességet nem lehet látni, ahogy már előzőleg is írták.
A meddőségit tényleg jó lenne felkeresni, de max azért, mert ott tényleg hozzáértő orvosok ülnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!