Mi a véleményetek arról, hogy akinek nincs reggeli rosszulléte a terhessége során, nagyobb valószínűséggel elvetélhet, mint az, aki hányással és émelygéssel küzd?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam már több helyen, és hát eléggé lelombozó a tény, mert nekem fáradékonyságon és mellfeszülésen kívül semmilyen más tünetem nincs (5+3 hetes volnék...nagyjából).2016. dec. 22. 19:28
1/16 anonim válasza:
Hülyeség. Nagyon rosszul voltam, mégis elvetéltem.
2/16 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő. Nàlam ìgy volt. Amikor rosszul voltam minden oké volt,amikor nem volt panaszom akkor elvetéltem...
3/16 anonim válasza:
5 hetesen ennyi tünetem volt nekem is mindkét terhességemnél, a kisfiamnál 6-8 hetes korom között volt hányingerem utána már nem, most 6-10 hetes korom között de addig is hol volt hol nem volt, néha meg is ijedtem e tünet elmúlása miatt de minden rendben van most is.
4/16 anonim válasza:
Hülyeség. Semmi bajom nem volt, 40+0-ra szültem. Csak aki szarul van, azzal akarja magát nyugtatni, hogy "erős a terhesség", hogy legalább valami jó is legyen benne. :) De nem függ össze tényleg.
5/16 anonim válasza:
Ez butaság, inkább hiedelem, mint valós tény.
Egyébként a nők 30%-a egyáltalán nincs rosszul.
6/16 anonim válasza:
Hát nekem sose volt reggeli rosszullét mégis gond nélkül kihordt a fiamat. Szerintem ez szervezettől függ, nem tünetektől.
7/16 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt, se rosszullét, se mellfeszülés.
39. héten egészséges kislányom született.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeiteket! Remélem, hogy nincs semmi rossz dolog a háttérben. Igyekszem nyugodt maradni. Mást úgyse tehetek! ;-)
2016. dec. 22. 21:01
9/16 anonim válasza:
Nem értem miért kellett lepontozni a válaszokat.
10/16 anonim válasza:
4 hetesen mentem az orvosomhoz pozitív teszttel progiért, mert már volt egy vetélésem. Azt kérdezte, hogy émelygek-e... Az jó ha igen, mert az méhlepény szövet meglétére utal. Mindkét alkalommal rosszul voltam a nemvárt környékén már, de egyik sem maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!