Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meszi lesz, vagy már útban...

Meszi lesz, vagy már útban van a második babám?

Figyelt kérdés
Teljesen bizonytalan vagyok,pedig már van egy 2,5 éves fiam.Az a problémám,hogy kb.5 napja fel vagyok puffadva,a cicim is fáj,és az eddigi sűrű testápolós folyás,2 napja elmúlt,nincs semmilyen.A menszinek 19-én kéne jönnie.A párommal együtt voltam a menszi első napjától a 11-ik napig.Az a furcsa,hogy a cicim enyivel elötte soha nem fájt,és a hasam sem szúrt.Ha behúzom,olyan mintha nagyobb lenne a méhem.Reggelente egy kicsit ég a gyomrom...A fiammal egyébként közvetlenűl menszi után lettem terhes..Ha valakinek hasonló tünetei vannak írjon,hátha segít valamit.A válaszolóknak előre is nagyon köszönöm!!!!!
2008. okt. 7. 15:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Szia!Hát...szerintem nálam sincs baba:(Tegnap este vizes-testápolósra változott a folyásom,és olyan erős menszis görcsöm volt,hogy biztos voltam benne hogy megjön,ráadásul kisugárzott a hüvelybe is.Olyan volt mintha kiakart volna szakadni mindenem.

Viszont kiváncsiságból reggel mértem egy hőt(még soha nem csináltam),és 37.1 lett.ez mit jelent szerinted?Cicim még mindig fáj,hajszál erek jelentek meg benne.most akkor még reménykedjek,vagy inkább már ne??????

2008. okt. 17. 08:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy csak most írok, de elutaztam! Azóta teszteltél? Azok alapján amit írtál, még nincs veszve semmi, hacsak azótanem jött meg. Írd meg légyszi, hogy mi lett!
2008. okt. 19. 18:07
 23/27 A kérdező kommentje:

Szia!Hát....ma kellet volna jönnie...még nem jött:)

Változás anyiban történt,hogya folyásom,hol semmi,hol pedig tejes állagú,de kevés.Néha szurkál a hasam,a cicim még mindig fáj.Tegnap mondta a párom,hogy nagyobb,és teltebb.

szerinted????A folyás jó jel???Nem vizes...

Kb.szerdán szeretnék tesztelni....

Várom a válaszod:)puszi

2008. okt. 19. 18:16
 24/27 anonim ***** válasza:
Tényleg én is csak azt tudom mondani, hogy teszt, mert nekem is megvolt minden tünetem, a cicifeszülés, a krémes testápolós folyás, 6 napot késett is, híztam is, hányinger meg minden, és mégis megjött most nem is akárhogyan, erősebb és több mint valaha. Szóval reménykedj azért, szorítok neked!És írj!
2008. okt. 19. 18:40
 25/27 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi hogy szorítasz!!!!Remélem sikerűlt a baba...

A fimnál a 4-ik nap teszteltünk pozitívat,mikor késett:)Bár nála semmit nem éreztem,csak nem jött meg....

Bármi lesz írok,megigérem:)Még pár nap,és kiderűl!!!

2008. okt. 19. 20:19
 26/27 A kérdező kommentje:
Szia Gina!Ma megjött a piroskám:(Hát...ez van...pedig jó lett volna ha baba van a dologban:(De ami késik nem múlik.Új hónap,új remény:)Aranyos vagy hogy szurkoltál....remélem majd még beszélünk,sok sikert neked a babához!!!Szia
2008. okt. 20. 11:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia! Hát sajnálom , hogy neked se sikerült. Mi sajnos legözelebb karácsonykor próbálkozhatunk, mert a férjem külföldön dolgozik és akkoe lesz itthon. Neked addig is szorítok, ügyesek legyetek! Puszi
2008. okt. 20. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!