Meszi lesz, vagy már útban van a második babám?
Figyelt kérdés
Teljesen bizonytalan vagyok,pedig már van egy 2,5 éves fiam.Az a problémám,hogy kb.5 napja fel vagyok puffadva,a cicim is fáj,és az eddigi sűrű testápolós folyás,2 napja elmúlt,nincs semmilyen.A menszinek 19-én kéne jönnie.A párommal együtt voltam a menszi első napjától a 11-ik napig.Az a furcsa,hogy a cicim enyivel elötte soha nem fájt,és a hasam sem szúrt.Ha behúzom,olyan mintha nagyobb lenne a méhem.Reggelente egy kicsit ég a gyomrom...A fiammal egyébként közvetlenűl menszi után lettem terhes..Ha valakinek hasonló tünetei vannak írjon,hátha segít valamit.A válaszolóknak előre is nagyon köszönöm!!!!!2008. okt. 7. 15:38
11/27 anonim válasza:
Nekem ugyanezek voltak még egy hete, most már igazi mensis görcseim vannak. Nekem is ragcsos volt a folyásom még pár napja is és nagyon kevés. Most már inkább krémes, ahogy írtam is. Szerintem még nagyon korai tesztelni neked, még várj egy hetet minimum. Ha 19-én kellene megjönnie, akkor az még 10 nap. Tudom, hogy nehéz várni, én is teszteltem, de teljesen felesleges pénzkidobás volt. Még én is várok, ha nem jön meg hétfőig akkor tesztelek! Majd írj!
12/27 A kérdező kommentje:
Jó reggelt!Mi újság?Remélem még nem jött meg neked!!!Nagyon drukkolok neked:)Nálam semmi változás....ugyanaz még mindig....
2008. okt. 10. 07:44
13/27 anonim válasza:
Szia! Még mindig nem jött meg, DE! sajnos csináltam tesztet és neg.lett, úgyhogy várom a mensit nagy "örömmel"! :( Egyébként meg mértem a hőmet, ment fel egy tizedet, ma reggel 36,9 volt már, tegnapi krémes folyásom mára már egy kicsit vizesedett, úgyhogy szerintem holnapra várható a dolog. Remélem neked nagyobb szerencséd lesz és nálad ez a sok tünet valóban terhesség miatt van. Nálam sajnos nem! Puszi, szép napot. Majd írj!
14/27 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon sajnálom:(Pedig olyan jó lett volna,ha a végén kiderül hogy mind a ketten babásak vagyunk:(Én még reménykedem,van egy bő hetem...a hasam ma már nem szurkál...de a folyásom alig észrevehető,gyakorlatilag nincs is...
Akkor majd írok hogy mi lett nálunk,remélem majd még elolvasod:)szia
2008. okt. 10. 09:19
15/27 anonim válasza:
Szia!Persze mindenképpen elolvasom, szorítok érted!
16/27 A kérdező kommentje:
Szia!Megint én...egyébként Beának hívnak:),szóval ma mondta a párom,hogy mintha nagyobb lenne a cicim...én már nem tudom...na meg pár órája a has-szurka is viszajött:(Más változás nincsen....lehet azért duzzadt meg a cicim,mert közelitek a "piros-napok"felé????Én már semmit nem értek...komolyan mint egy "amatőr",pedig itt a kisfiam...bocsi hogy megint zaklatlak...csak elkelett mondanom....ne harizz!!!!Szia
2008. okt. 10. 20:18
17/27 anonim válasza:
Nem haragszom, nekem a cicik csak most kezdtek el feszíteni, de nekem holnapra biztos hogy megjön, mert már elég sötét a barnázásom. Én ugyanezt csinálom amit te, itt van a két lányom és mint aki semmit nem tud és nem ért. Megértelek! Viszont szerintem ne izgulj, mert az nem jó, semmi értelme, úgyis ki fog derülni hamrosan, várj türelmesen. Ha van valami írd meg nyugodtan, jó éjszakát!Gina
18/27 A kérdező kommentje:
Szia!
Már nem bírtam,pedig még van 5 napom a nem vártig....reggel teszteltem,persze negatív lett:(
Változás nincsen,úgyanúgy fáj a cicim,mostmár kb.2 hete,folyásom 1-2 csepp az is testápolós.Szerinted még reménykedhetek,vagy hülyét csináltam magamból??
Neked azóta megjött??Majd írj,puszi
2008. okt. 14. 08:36
19/27 anonim válasza:
Nekem 6 nap késéssel sajnos ma megjött, pedig nekem is testápolós folyásom volt még tagnap is, meg a hőm is magas volt. Pedig annyira reménykedtem! Szerintem te még korán teszteltél, még van remény, várd meg mképp a nem várt mensit, utána tesztelj és írj nekem, hogy mi lett. Üdv.
20/27 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon sajnálom,pedig anyira jó lett volna:(
Ha majd teszteltem írok neked!!szia
2008. okt. 16. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!