Teljesen bizonytalan vagyok,pedig már van egy 2,5 éves fiam.Az a problémám,hogy kb.5 napja fel vagyok puffadva,a cicim is fáj,és az eddigi sűrű testápolós folyás,2 napja elmúlt,nincs semmilyen.A menszinek 19-én kéne jönnie.A párommal együtt voltam a menszi első napjától a 11-ik napig.Az a furcsa,hogy a cicim enyivel elötte soha nem fájt,és a hasam sem szúrt.Ha behúzom,olyan mintha nagyobb lenne a méhem.Reggelente egy kicsit ég a gyomrom...A fiammal egyébként közvetlenűl menszi után lettem terhes..Ha valakinek hasonló tünetei vannak írjon,hátha segít valamit.A válaszolóknak előre is nagyon köszönöm!!!!!
Szia!A 19-e még nagyon messze van. Ilyenkor még semmit sem lehet mondani.Meg kell várni a mensi napját és akkor tesztelni.Addig is várj türelemmel!Szorítok!
2008. okt. 7. 17:11
2/27 anonim válasza:
Szia! Teljesen egy cipőben járunk, mintha én írtam volna ezt a szöveget, csak nekem 2 kislányom van. Én is közvetlenül mensi után voltam együtt a párommal és utána kb. egy hétre nekem is barnás folyásom volt, amiről azóta se tudom eldönteni, hogy pé volt, vagy beágyazódás. Nekem majd csak a napokban kellene megjönnie, de ugyanígy voltam a félidő óta mint most te, teljesen ugyanezek a tüneteim. Nem pontosak a ciklusaim de 9-11-ig bármikor megjöhet. De remélem nem fog. Mindenki meg van róla győződve , hogy babás vagyok, egyértelmű tüneteim vannak, hő is jó, még nem esett le, mégis volt már két neg. tesztem, az egyik ma, a másik múlt pénteken. Pedig már biztosan kimutatta volna, mert ha mensi után estem teherbe az már 3 hete volt. MÁsnak már bőven kimutatja. MEg az első két babánál is már a kimaradt mensi előtt kimutatta. Érdemben nem tudtam tanácsot adni sajnos, de megfogott a sztorid. Majd írj , hogy mi van veled!
2008. okt. 7. 21:50
3/27 A kérdező kommentje:
Szia!
Nagyon drukkolok neked,hogy nálad legyen baba!!!!Nekem most reggel volt egy nagyon minimális sűrű testápolós folyás.Megint egy picit ég a gyomrom.Más nagyon nem változott.A cici fájdogálást már csak enyhén érzem.Én mindenféle képpen megvárom a 19-ét,és ha nem jön akkor majd tesztelek.Az eredményt mindenféleképpen megírom,valakinek még jól jöhet a történetem.Nálad van valami változás???
2008. okt. 8. 07:36
4/27 anonim válasza:
Szia! Ment fel ma reggelre a hőm egy tizedet. Holnapra nem kéne megjönie, semmi barnázás,pedig szoktam, bár a hasam görcsöl nagyon. De mint írtam félidő óta mindjárt megjön érzésem van. Viszont a neg. teszt nagyon beárnyékolja a reményt, hogy babás vagyok, vagy sem. Szerintem az a teszt nem hazudott. Ha összejött akkor nekem is mensi után egyből, viszont akkor már 3 hetes lennék, amit a tesztnek ki kell mutatnia már. Nagyon reménykedek, te is írj mindenképpen, szorítok!
2008. okt. 8. 11:29
5/27 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,hogy írtál!És őszintén remélem,hogy egy újabb taggal fog bővülni a családod!!Ne add fel...tudom könyű mondani:)Nekem reggel óta folyamatosan szurkál a hasam,néha erősebben néha tompábban...???Más változás nincsen,bár már szívesen tesztelnék...bár nem sok értelme lenne...Nagyon várom a teszetednek az eredményet,szorítok neked:)
Azt még nem is mondtam,hogy pár napja azt álmodtam,hogy egy kislánynak adok életet,és még a súlyát,meg a hoszát is megmondták,nagyon valóságos volt,még a baba illatát is éreztem....na jó...akkor majd írj,sok sikert!!!!!
2008. okt. 8. 12:02
6/27 anonim válasza:
Hát a mi történetünk nagyon egyforma, ugyanis én is azt álmodtam, hogy kislányom született, 69 cm volt, 4 kg 23 dkg. Óriásbébi. Miért pont 69 és 4 kiló 23 dkg, azt nem tudom? Lehet meg kéne jegyeznem ezeket a számokat, bár nem vagyok babonás.Ja és a neve meg az lett, amit egyébként is megbeszéltünk a párommal, hogy mi lenne, ha lenne még egy kislányunk. Nekem is egyébként ugyanígy szúrkált a hasam, mint neked, néha tompábban, néha erősebben, de most már erőteljesen görcsölök. Nem tudom, hogy mi lesz belőle, de már nagyon izgulok. Ha nem baba,akkor meg próbálkozunk tovább. Én is kívánom neked, hogy poz. legyen majd a teszted. Majd írj!
2008. okt. 8. 12:57
7/27 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy,én is +tesztet kívánok!!!!Nekem már a derekam is fájdogál,pedig még a menszi ideje nem jött el...hát ez van.Ja egyébként most keltünk fel a kisfiammal:)és megnéztem a cicimet,mert kicsit nehéznek éreztem...kidúzadtak rajta az erek.De lehet csak azért mert aludtam...Az én babám pedig 53cm,és 3340gram volt az álmomban,nekem is az lett a neve amit megbeszéltünk,és megint apás szülés volt:)Majd még írok,kitartás lányok!!!!!
2008. okt. 8. 15:01
8/27 A kérdező kommentje:
Lányok van valami változás nálatok?????Írjatok lécci!!!!
2008. okt. 9. 07:54
9/27 anonim válasza:
Szia! Eddig egy lány írt neked végig, én! Csak a legelső válaszoló nem én voltam, de ő azóta nem írt. Nálam az a helyzet, hogy nem jött eg, ma kellett volna, viszont nagyon görcsöl a hasam és krémes, krémszínű folyásom van. Mensi előtt mindig szokott lenni, de sötét barna és folyós. Bocs a részletekért. De nagyon megjövős érzésem van. Veled mizu?
2008. okt. 9. 09:02
10/27 A kérdező kommentje:
Szia!Igazából semmi különös...folyásom gyakorlatilag alig van,de sűrű testápolós,egy picit ragadós(bocsi a részletekért).szóval nem sok.Ha tehetném már most tesztelnék....:(A has-szurka is megvan+a cici fájdogálás....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!