Nem tudom mikorra ne várjam?!
Figyelt kérdés
Kicsit fura a helyzetem. Babát szeretnénk. Múlt hónap, vagyis november. 20.án elkezdtem pecsételgetni. Másnap pont volt időpontom a nődokihoz éves vizsgálatra. Mondtam neki, hogy pecsételek, ami furcsa volt hisz a ciklusom 21.napja volt (egyébként 28napos). Ennek ellenére megvizsgált, csinált hüvelyi uh-t. Azt mondta ez menstruáció, a nyálkahártya 5mmes volt. Hazamentem. Vártam, hogy megjöjjön, de nem jött meg rendesen. Még kB egy hétig pecsételgettem, de azt is úgy, hogy hol elmúlt, hol viszajött. Nem fordult még velem ilyen elő. Mindig szabályos ciklusaim vannak immáron 9 ëve (kislányom születése óta). Amiben tanácsot szeretnék kérni az az, hogy most mihez számoljam a ciklusom. Mert ha november 20hoz, akkor most 3 napja késik. Vagy mivel nem jött meg rendesen múlt hónapban így,a rendes 28 napos ciklust számoljam? Mert így sajnos azt sem tudom, hogy most késik vagy csak most szombatra várjam. Bocsi ha hosszúra sikeredett, de tanácstalan vagyok. Az orvosom meg szabadságon van január 6ig. Szép napot!#menstruáció #babavárâs
2016. dec. 20. 09:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem fogod tudni kiszámolni mikor jön meg. De házipraktikákkal - pl forro fürdő, bor, aviva torna stb (vgy ami vérkeringés serkentő, vérbőséget okozó) - tudod előrehozni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm... De jobban örülnék, ha nem jönne meg :)
2016. dec. 20. 12:59
3/6 anonim válasza:
Szerintem felborult a hormon háztartásod, azért volt a pecsétlés. Szerintem peteérésed sem volt előtte, azért volt olyan vékonyka a méhnyálkahártyád is. Így nincs mihez viszonyítani. Nem tudsz mást tenni, mint hogy vársz egy rendes menzeszt. Esetleg ellőhezsz majd egy tesztet is, hátha... És ha sikáig nem rendeződik, akkor menj dokihoz. De általában magától helyre áll, nekem is volt már ilyen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Jövő hét hétfőig ha nem jön meg, akkor veszek egy tesztet, hátha :) mert akkor már mindkét dátumhoz képest túl leszek a 28 napon. Ebben a hónapban biztos volt peteërésem, mert elkezdtem a 27.éhez képest 15nappal mérni a hőmet és az ébredésim 37.0-37.1.mikor hőmérőztem akkor tudom, hogy az alaphőm 35.3 volt. Szóval bizakodom. Sőt ez az ébredési hőm most egész nap elkisér. Akárhànyszor mérem mindig 37 felett van.
2016. dec. 20. 16:29
5/6 A kérdező kommentje:
Megjött 23.ân de csak egy napra majd el is múlt. Furán értettem magam ezért tegnap előtt dután és tegnap reggel csináltam tesztet. Halovány de egyértelműen pozitív lett.
2016. dec. 30. 09:22
6/6 A kérdező kommentje:
Éreztemet akartam írni :)
2016. dec. 30. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!