Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra ne várjam a nem vártat?

Mikorra ne várjam a nem vártat?

Figyelt kérdés
Mostanság 26 napos ciklusaim szoktak lenni. Tegnap voltam a 26. ciklus napon, de nem jött meg. Csináltam a honapban ovu tesztet, és az a 19. ciklus napon lett csak pozitiv, de nem tudom, h mennyire lehet neki hinni. Tehát eszerint még csak a 8. dpo-n vagyok. Tesztet csináltam tegnap, full negativ volt. Akkor most szerintetek mikortol számit késésnek?

2016. febr. 2. 09:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát én is ebbe a cipőbe járok! Szombaton volt a nem várt! 33.nap! negatív teszt menzi sehol! Ovuztam és asszrint ma vok mégcsak a 8.dpon vok!! Reménykedek azért hogy sikerült azért nem jött meg! Tüneteid vannak?
2016. febr. 2. 09:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány napos szokott lenni a luteális fázisod, de én az ovutesztet venném figyelembe, onnan számolnám a dpo-t.
2016. febr. 2. 09:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Általában 14. dpo körül szokott a nemvárt napja lenni.

Nekem 11. dpo-n volt egy nagyon halvány tesztem...4-5 nap múlva csinálnék még egy tesztet, ha addig nem jön meg! :)

2016. febr. 2. 10:09
 4/15 A kérdező kommentje:
tünetem nem nagyon van semmi. tegnap kicsit kezdett fájni a hasam, de nem erősen. neked?
2016. febr. 2. 10:17
 5/15 A kérdező kommentje:
rendben, akkor várok 4-5 napot. de ilyen hosszu ciklusom, ha még 4-5 nap mulva sem jön meg még sosem volt
2016. febr. 2. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Nemigazán voltak tüneteim...ami feltűnt inkább, mert ilyen sose volt, hogy két oldalt a petefészkeimnél éreztem ilyen hol nyomásos, hol szurkálásos érzést...amit azért furcsálltam, mert a beágyazódás a méhben van, nem oldalt, de én mégis oldalt éreztem furákat... kb 3-4 napon keresztül...
2016. febr. 2. 10:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, nem is tőlem kérdezted a tüneteket!!! :) 3-as voltam, meg az előző válaszoló is!!! :)
2016. febr. 2. 10:21
 8/15 A kérdező kommentje:
3-as, igaz h nem tőled, viszont jo h leirtad, mert ilyen nekem is volt egy pár napja, elég erősen a petefészkemnél, remélem h nem méhen kivüli terhesség okoz ilyet
2016. febr. 2. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mert mindkét oldalon éreztem...már 6+3 hetes vagyok, szerintem azóta jobban kellene fájjon, ha méhen kívül van. És azóta pedig egyáltalán nem érzem. Csütörtökön megyek dokihoz, ő majd megmondja, jó helyen van-e!!! :)
2016. febr. 2. 10:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Első vok! Hasszurka van sokszor járok pisilni fáradékony vok meg a mellem picit fáj!
2016. febr. 2. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!