Mikorra ne várjam a nem vártat?
Ha az ovutesztnek kellene hinnem, akkor a 34. dpo-n vagyok, esetleg még a 17. dpo-n, vagy a 10. dpo-n. Az ovutesztnek sem lehet mindig hinni, pláne ha hőt nem vezetsz, és nem teszteled végig a hónapot. Jelenleg az 50. ciklusnapomon vagyok, a hőm már 11 napja 36.5, 36.6. Én sem tudom mikorra ne várjam. :(
Tesztejeim nekem is negatívok.
Ha valóban akkor volt ovud, és a luteális fázisod 14 napos, akkor van még 6 napod a nem vártig. Szerintem tesztelj még, és kizárólag reggeli első pisiből.
Nagyon drukkolok!!!
Kedves kérdező. Nem hinném, hogy a luteális fázisod ennyire rövid, persze ha most megjött, illetve megjön. Én sem tudom, hogy higgyek-e az ovutesztnek.
A biztos tényleg az, ha kétnaponta együtt vagytok, és akkor van esély.
Nekem is 25 naposak voltak a ciklusaim, most vagyok az 51. napon, párszor volt pozi az ovutesztem, ezért nem tudom, hogy hányadik dpo-n vagyok. Ha volt ovum persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!