Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra ne várjam a nem vártat?

Mikorra ne várjam a nem vártat?

Figyelt kérdés
Mostanság 26 napos ciklusaim szoktak lenni. Tegnap voltam a 26. ciklus napon, de nem jött meg. Csináltam a honapban ovu tesztet, és az a 19. ciklus napon lett csak pozitiv, de nem tudom, h mennyire lehet neki hinni. Tehát eszerint még csak a 8. dpo-n vagyok. Tesztet csináltam tegnap, full negativ volt. Akkor most szerintetek mikortol számit késésnek?

2016. febr. 2. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és a derekam majd leszakad!!
2016. febr. 2. 10:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Rossz ez a bizonytalanság, ráadásul a teszt is negativ, de mégsem jön meg...
2016. febr. 2. 10:52
 13/15 mandiga ***** válasza:

Ha az ovutesztnek kellene hinnem, akkor a 34. dpo-n vagyok, esetleg még a 17. dpo-n, vagy a 10. dpo-n. Az ovutesztnek sem lehet mindig hinni, pláne ha hőt nem vezetsz, és nem teszteled végig a hónapot. Jelenleg az 50. ciklusnapomon vagyok, a hőm már 11 napja 36.5, 36.6. Én sem tudom mikorra ne várjam. :(

Tesztejeim nekem is negatívok.

Ha valóban akkor volt ovud, és a luteális fázisod 14 napos, akkor van még 6 napod a nem vártig. Szerintem tesztelj még, és kizárólag reggeli első pisiből.

Nagyon drukkolok!!!

2016. febr. 2. 18:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Most ugy néz ki meg fog jönni, tegnap este is már rozsaszin volt a wc papir, meg a tisztasági betét is picit véres, se még nem mondanám h igazán megjött. Pedig ha ma jönne akkor lenne 28 napos a ciklus, régebben is ilyen volt nekem, csak az utobbi pár honapban volt 26
2016. febr. 3. 08:28
 15/15 mandiga ***** válasza:

Kedves kérdező. Nem hinném, hogy a luteális fázisod ennyire rövid, persze ha most megjött, illetve megjön. Én sem tudom, hogy higgyek-e az ovutesztnek.

A biztos tényleg az, ha kétnaponta együtt vagytok, és akkor van esély.

Nekem is 25 naposak voltak a ciklusaim, most vagyok az 51. napon, párszor volt pozi az ovutesztem, ezért nem tudom, hogy hányadik dpo-n vagyok. Ha volt ovum persze.

2016. febr. 3. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!