Most honnan számoljam a 14 napot? Mikorra várjam a menstruációt? Vagy ne várjam?
Figyelt kérdés
24.-én volt(10.cn)enyhe barnás folyásom csak épp egy kicsit.Melyik nap volt ovum akkor mert 23.-án és 24.-én is éreztem a hozzá tartozó tüneteket.De ugyanezt éreztem csak intenzívebb formában a 9.dpo-n is.Nagy adag átlátszó színtelen szagtalan folyás formájában.Mintha bepisiltem volna(de nem):)
Mert ha a 14 napot számolom akkor ma kellett volna megjönnie,de helyette mégjobban elkezdtek feszülni a melleim,és tegnap este óta a 10 percig tartó megjön érzés is elmúlt,helyette van hasfeszülés,és olyan "tömött"érzés a hasamban.
2015. márc. 11. 13:49
1/4 anonim válasza:
Az erős vizes folyás nálam mindig menzi előtt jelentkezett. Egyébként hány naposak a ciklusaid?
2/4 A kérdező kommentje:
25-26,de ez a nyúlós nyák múlthét csütörtökön volt.azóta szárazság van vagy ici pici fehér.
2015. márc. 11. 14:36
3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok feszült mint szoktam,nem lett egy darab pattanásom sem:Dés ennek örülök,mert ovu-tól mensesig mindig rengeteg van.Most tünete sincs,hogy megjönne.És nem értem.
2015. márc. 11. 14:38
4/4 anonim válasza:
Hát szerintem ebből bármi lehet, ha türelmetlen vagy, reggel csinálj egy tesztet, de talán a legjobb lenne megvárnod a hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!