Honnan számoljam most akkor a menstruációt?
Bocs, nem volt netem. Volt egy vetélésem májusban, valószínű az kavart be, mert nem vetéltem el időben. A terhesség a 6. hétben halt el, de csak 12 hetesen vetéltem el. (Angliában élek, itt nincs uh hamarabb:( )Nem volt kaparásom, magától távozott az UH előtt 1 órával...Szerintem ez kavarhatta be a szervezetem. Először váltakozva jött meg, majd beállt 27 napra 3 ciklus erejéig, majd ez az utolsó volt ilyen problémás, és újra 30 napra jött meg. (30-27-30-27-27-27-30-Így jött meg eddig) A ciklus menete megváltozott, első két nap 1-1 pötty, 3.-4. nap ömlik belőlem a vér körülbelül másfél napig, majd lecsökken s még 4 napig fokozatosan csökken. De az ezt megelőző ciklusban már csak az 1. nap volt a pöttyözés...most meg ez....4-5 nap barnázás, pirosazás...
Mikor áll már be rendesen?:(
Orvoshoz itt hiába megyek, mikor terhes voltam akkor is lesyarták, hogy barnázok, meg se néztek...meg is lett az eredménye...valószínű nem tudták volna megmenteni, de legalább nem kellett volna 7 kemény hetet átélnem a bizonytalanságban, a stresszben.
Már múlt hónapban próbálkoztunk, s azt hiszem, hamarabb volt peteérésem is, mint szokott. Vetélés óta azt hiszem megérzem, de 17. nap szokott lenni, s az utóbbi ciklusban (ami ilyen kavaros volt) a 14. nap lehetett, s akkor együtt is voltunk...Még arra gayanakszom, hogy valami elkezdődött, csak nem volt megfelelő valami, mert csináltam tesztet, s az egyiken olyan volt, mintha ott lett volna a csík. De másnap, mikor beindult a menstruácio már hiába csináltam tesztet, negatív volt totál. Remélem, hogy ez volt, s nem azért volt ez, mert kavar megint a szervezetem. Ebben a hónapban megint próbálkozunk...hátha:D
Köszi a válaszokat, akkor 24.-étől számolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!