Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor honnan számoljam?...

Most akkor honnan számoljam? (vérzés spontán vetéléskor)

Figyelt kérdés
Ma van pont 28 napja,h.a 6 hétbe léptem,és elkezdtem vérezgetni,de babát nem láttak ultrahangon.nagyon minimális vérzés volt csak 4 napig(kedd-től péntekig),éppenhogy egy pici foltot hagyott a tamponon,majd szombaton erős görcsökkel megjött rendesen.az orvos nem mondott pihit,viszont most nem tudom,h.mikortól. Számoljam,h.meg kell jönni.már azt az enyhe vérzést is beleszámoljam,vagy azt amikor normál mennyiséggel volt meg.mi a ciklus első napja?
2013. okt. 22. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mindenképp onnan számolnám amikor rendesen. Volt pozitív teszted is?
2013. okt. 22. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,volt.azóta is próbálkozunk,csak nem tudom mikorra ne várjam.
2013. okt. 22. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha pozitív teszted volt, hogy-hogy nem látott semmit az orvos? 6 hetesen már látszani kellett volna valaminek? Nem küldtek HCG-vérvételre?
2013. okt. 22. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat a 6 hetesen mondat nem ?, hanem !
2013. okt. 22. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4.hetesen voltam,nem látott semmit,visszahívott 2hetére rá,de előtte nap jelentkezett a vérzés,és akkor már nem volt baba.vagy felszívódott,vagy távozott azzal a kevés vérrel.nézett tesztet,pozi lett,ra egy hetére meg azt tudta megállapítani,h.lezajlott a mensi,meg kiürült a hcg,mert negatív lett a teszt.
2013. okt. 22. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Hasonlóan jártam, a 7. hét magasságában erős görcsös vérzés. Ugyanúgy később tesztek -.

Rá úgy 5 hétre megjött hasonlóan mint korábban, teszt pedig + továbbra is.

Sos progi pótlás, és a baba megmaradt.

Egyébként nekem uh alapján mondják meg mekkora, meg mondjuk tudom mikor hozhattuk össze + a ciklus hosszúsága...így jött ki mikorra várhatjuk a kislegényt !

2013. okt. 23. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!