Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segítene, hogy akkor...

Valaki segítene, hogy akkor mikorra várjam a mensesemet?

Figyelt kérdés

Nem tudom hány naposak a ciklusaim,tényleg fogalmam sincs,kicsit bezavarodtam egy vetélés óta.(műtve voltam miatta)

November végén volt

Mensesek:január 5

február 27

március 27(itt több mint egy hetet késett 3 pozi teszt után megjött)

április 26

május 28.

Köszönöm aki tud segíteni.

Nem tudom már hogyan számoljam ki mert minden mást ír.

2014. jún. 22. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Ránézésre kb 30-32 naposak a ciklusaid, nem számoltam ki pontosan. Van ilyen, hogy nem minden hónapban egyforma. Nekem pl egyik hónap mindig 28 napos, a következő pedig 30, vagy 32 napos.

Azt nem értem, hogy miért mondod, hogy márciusban késett egy hetet. Én körülbelül június 26-28 körül nem várnám. 28.-a után pedig tesztelnék.

Az, hogy január után csak február végén jött meg, simán lehet a vetélés miatt. Kicsit megborult a hormonháztartás.

2014. jún. 22. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Elnézést most néztem meg mégegyszer és elírtam kicsit februárban 4.én jött meg,nem 27.-én és utána csak március végén ,ezért késett valamennyit.

És akkor márciusban terhesteszteket is csináltam mert elég fura tüneteim lettek amik a babás korszakra emlékeztettek,(köztük első a szagundor volt)lettek is halvány tesztjeim,de nem erősödtek,majd negatív lett és megjött.

Most nem tudom hogy állhatok,mert 3 napja teszteltem egyet és időn túl de lett pozi tesztem halványan,másnap időn belül nagyon halvány.Kedden csinálok még egy tesztet,kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Ebben a hónapban 2*voltunk együtt,és mindkétszer Pharmatex kúpot használtunk.ha 28 napra számolok mensit akkor ovu előtt 2 nappal voltunk egyutt,ha meg 32 napra akkor meg aznap vagy előtte egy nappal voltunk együtt.

Így már fogalmam sincs.

Tüneteim ami miatt csináltam tesztet:puffadás 3 napon keresztül,mintha félidős terhes lettem volna,alhasi szúrkálás ,enyhe görcs,szédülés,és mérhetetlen fáradtság.

Van már egy kislányom,nála ilyet nem tapasztaltam csak később,a 2.terhességemnél,pedig a hányinger volt jellemző.

Ha a márciusit nevezhetem annak ott pedig a szagundor.

Most pedig ezek vannak jelen.

2014. jún. 22. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyszerű. Ilyenkor a szabálytalan ciklusokat ki kell hagyni (tehát az 51 napos nem ér), és a maradékkal (30, 30, 32) számolsz. Átlag 30,6, tehát 30-31.

Ha a mostani ciklusod szabályos, akkor június 27-28-ra kellene várnod/nem várnod.

Ha bejön, akkor 13-14-e körül lehetett ovulációd.

Teszt értelemszerűen vagy 28-a után, vagy a második együttlétetektől számított min. két hét múlva.

2014. jún. 22. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben,nagyon köszi a segítséget
2014. jún. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!