Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra NEM várhatom a mensese...

Mikorra NEM várhatom a mensesemet?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 hónapban a következőképpen alakult a mensesem:

nov 16.

dec 19. (barátcserjét szedtem)

jan 14. (PreMenst szedtem)

Mikorra NEM kellene megjönnie?

Babát szeretnénk a párommal, ezért nagyon nagyon reménykedek, hogy most nem fog megjönni.

Mikor teszteljek legkorábban? Nincsen semmi tünetem:(

2011. febr. 12. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
hány naposak átlagban a ciklusaid?
2011. febr. 12. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy pontosan nem tudom megmondani:(

nov16-dec19ig ugye 34 nap volt

dec19-jan14ig meg 27 nap volt, így nemtom, hogy most mikorra várhatom:(((

A lényeg, hogy még nem jött meg:) Arra gondoltam, hogy hétfő reggel tesztelek, ha addig nem jön meg....

2011. febr. 12. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
először 33 napra jött meg aztán a PreMensttel csak 26 napra. Ez így eléggé össze-vissza van. Tehát február 9-16 között bármikor. Szerintem várd meg a 16.-át, az a leghosszabb ciklussal számolva és ha addig sem jön meg tesztelj egyet. Ha negatív akkor meg menj orvoshoz.
2011. febr. 12. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok:Értem,hát nem egyszerű!Szerintem is számolj a leghosszabb ciklussal én is mindig azzal számolok.Nekem 32 33 35 40 napra szokott megjönni!Legutolsó kettő 40 napra jött,most pedig 33-ra!
2011. febr. 12. 12:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Kedves utolsó, akkor neked sem egyszerű. Neked van már babád? Nem is tudom, hogy ilyen ciklussal egyáltalán össze jöhet a baba?! Bízom a preMensben hátha beállítja a ciklusomat, vagy elmegyek nődokihoz, de az az igazság, hogy nem szeretnék hormonkészítményeket szedni:((

Te voltál már vele nődokinál???

2011. febr. 12. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

Nekem is volt ennyire összevissza a menstruációm.

Elmentem a meddőségi centrumda és a kiderült hogy, teljesen egészséges vagyok CSAK egy apró hormonproblémám van. Valamiből kicsit kevesebb volt mint kellett volna. Kaptam rá gyógyszert. És mégmeg akartak csinálni egy átjárhatósági vizsgálatot. Pár hétmúlva kellett visszamenjek. És mikor visszamentem kiderült hogy, teherbe is estem rögtön. Azóta 2 gyermekem van. Teljesen normális mensessel. Mindenhónap pontban 24-én jön meg. Hát ennyire képes az ha valamelyik hormonból kicsit kevesebb van. Ez egy apróság de iszonyat következménye van. Szóval javaslom kérj efféle vizsgálatokra beutalót de a legjobb ha felkeresel egy meddőségi centrumot.

Egyébként ahogy, én gondolom az mindegy mikor jönmeg abbóla szempontból hogy, mikor vanpeteérés.Mindíg a vérzés első napjától száított kb 14nap. De ezt mindíg úgy veszem hogy, +- 3nap. És ebben az időtájban többet együtt is vagyunk. Viszont amit a többiek írtak hogy, a leghosszabb ciklust vedd alapul és ha nem jön vegyél egy érzékeny tesztet szerintem is.

Én most abban a szituációban vagyok hogy, elvileg 7-én volt ovulációm. Már elötte valónap elkezdett fájni a hasam ahogy, szokott. Viszont azóta nem múlt el.

Bcsáss meg hogy, ezt megírom. Csak azért gonoltam megírni hátha valakinek-neked van ötleted tapasztalatod mitől lehet ez. Esetleg azért fáj mert sikerült a megtermékenytés hiszen már6-án is együtt voltunk meg 7 és 8-án is valahogy. Szóval nem tudom és szívesen venném ha írnál egy-két sort. Köszönöm neked és mindenkinek előre is és szép hétévégt kívánok.

2011. febr. 12. 15:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! köszönöm a segítségedet!

Voltam már meddőségi centrumban, ki is vizsgáltak. Alacsony a progeszteron szintem. Clostyt kellett volna rá szednem, de nem akarom hormonokkal tömni magam, na meg "még csak" 23 éves vagyok, tehát nem annyira sürgős, hogy baba legyen, csak örülnénk ha összejönne:) Ezért kezdtem el szedni a preMest hátha ez segít beállítani a ciklust, és megemeli kicsit a poreszteront. Viszont annyit használt már, hogy nem barnázom mensi előtt, és ez tök jó:)

Remélem mihamarabb "megbabásodunk"! Én kívánom, hogy neked is a lehető legrövidebb időn belül sikerüljön!:)

Majd írj ha van kedved a fejleményekről:)

2011. febr. 12. 15:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Jah és szívből gratulálok a két gyerkőchöz:)))
2011. febr. 12. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszolód vagyok és a tegnap 12:17-es!

Hát nekem sem egyszerű!Első babát szeretnénk, 16 hónapja nem jön..!Voltam dokinál persze!Clostit kaptam!

2011. febr. 13. 07:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! :( sajnálom....nekem is Clostit kellene szednem. Neked milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Mióta szeded? Én még nem mertem elkezdeni szedni:S
2011. febr. 13. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!