Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontán vetélés után mikorra...

Spontán vetélés után mikorra várhatom a mensim?

Figyelt kérdés

6 hetes terhesség volt, simán távozott, nem kellett műtét sem, ha nem tervezett baba lett volna, betudom sima késett mensinek, nem volt se görcsös, se ömlő vér.(5 napig tartott a vérzés,de csak az első 2 nap volt erősebb). A dokim egy hónap szünetet javasolt, aztán lehet próbálkozni. 15.-én volt a vetélésem, akkor várhatom olyan március közepére?

köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 26. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a rendes időben jött utána.
2011. febr. 26. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem a kovetkezo verzes a 32. napra jott es aztan mar rendesen 28 naposak lettek a ciklusaim
2011. febr. 26. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm!

és mennyi időt vártatok a próbálkozással? nálunk a biztonság kedvéért kell várni 1 ciklust, utána kontroll és lehet próbálkozni, de mondta a dokim, hogy ahogy pozi a teszt, azonnal el kell kezdenem szedni a gyogyit, mert valószínüleg az alacsony progeszteron szint miatt ment el a baba.

2011. febr. 26. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tervezett baba lett volna, úgyhogy mi nem próbálkoztunk utána (már van két gyerekünk). Orvosnál sem voltam, azt mondta, ha nincsenek terhes tüneteim és minden rendben, akkor a "természet elintézte", nincs szükség vizsgálatra sem. Ennek már kb. 4 ciklusa, tényleg minden rendben azóta.

Azért furcsa érzés volt utána egy darabig, megtartottuk volna.

Tervezünk is még, csak még várunk egy kicsit.

első

2011. febr. 26. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt sajnos 2 korai 6 hetes vetélésem 2009-ben(márc.jún.) 5 napig tartott a vérzés és pontosan megjött utána a következő. Nekem azt mondta akkor az orvosom, hogy próbálkozzunk nyugodtan, mivel nem vittek műtőbe kaparásra. És jött is volna a másik baba aki szintén elment. Azóta új orvosom van, aki fel volt háborodva, hogy azért Ő ilyet nem tanácsolt volna 3 hónapot minimum várni kellett volna, hogy a szervezetem kiheverje a traumát. Azóta sem esem teherbe sajnos.
2011. febr. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!