Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kivuli terhességem lesz?

Méhen kivuli terhességem lesz?

Figyelt kérdés
Menstruációm 11 nap múlva esedékes. A ciklusom 9.napján együttvoltam a párommal,ciklusom 11 napján pedig volt a peteeresem (ovu teszt is alátámasztotta) . Viszont nagyon kétségbe vagyok esve,néha erzek a jobb illetve bal oldalamon is szurkálásokat,viszont a job oldalon neha ilyen 1mp ig tarto éles szurasokat erzek,mintha kessel szúrnának oda aztan elis mulik rogton,nem tudom mihez kotni,esetleg mar mostis letrejohetett a mehen kivuli terhesseg es azert erzem ezt? Semmi mas tunetem nincs csak ennyi,es borzasztoan megvagyok rémulve,mindennap kérem a joistent hogy a baba jo helyen legyen (ha lesz) !!!
2016. dec. 18. 20:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem csináltam tesztet :)

A menstruaciomba viszont voltak nyalkahartya darabkák vagy hogy fejezzem ki,ami egyertelmu jele hogy levált magyaran terhesseg a mehembe biztos hogy nemvolt. Az mas mikor valaki verzik de nem darabos,igen ugy valoban lehet terhesseg a dologban :)

2016. dec. 21. 20:48
 12/32 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Kérdező,azt írtad hogy meg vagy rémülve.Az itt válaszolók nem nőgyógyászok,én sem vagyok az.Annyit tudok,hogy a méhenkívüli terhesség életveszélyes állapotot idéz elő.Hogy kizárd ennek az esélyét,nem értem miért nem mész orvoshoz.A Te döntésed.Egyébként a vérzés milyensége nem bizonyít semmit.
2016. dec. 22. 18:41
 13/32 anonim ***** válasza:
Méhenkívüli terhességnél távozhat méhnyálkahártya.
2016. dec. 22. 18:42
 14/32 anonim ***** válasza:

Nem kell paráztatni a kérdezőt! Múlt hónapban 1000%, hogy nem volt terhes, innen mondom, látatlanban. Amikor a kérdést feltette, akkor meg - még ha össze is jön ebben a hónapban - még nem ágyazódott be. Tehát pillanatnyilag semmibe nem fog belehalni, inkább drukkoljatok neki, hogy a szurkálás a beágyazódás miatt legyen. :)

Majd akkor kell aggódni, ha nem jön meg neki és sokáig negatív lesz a teszt. Mert méhen kívüli terhességnél nagyon alacsony a hcg szint.

2016. dec. 22. 19:23
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem tudtam hogy az a cél hogy olyan válaszokat kapjon hogy tutira semmi gond,és aki ebben nem biztos az ne írjon választ.
2016. dec. 22. 22:18
 16/32 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso,igen te irod jol nem voltam terhes az elozo honapba illetve orvoshoz is azert nem megyek mert meg nagyon korai. Meg van 1 het a mensiig ! :) de barmi is lesz mindenkepp irok es drukkoljatok csajok,hogy minden rendbe legyen . Elore is koszonom es puszim mindenkinek :)
2016. dec. 22. 22:19
 17/32 A kérdező kommentje:
14/16nak szol amit fent irtam :)
2016. dec. 22. 22:20
 18/32 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam még olyat hogy a beágyazódás tőrdöfés jellegű fájdalmat okozzon,de ezt az itteni "doktornők" bizos jobban tudják.Nem azt írtam hogy garantáltan méhen kívüli terhessége van,de nem a legjobb omen ha csupán drukkolunk és imádkozunk és számolgatunk hogy ne az legyen.
2016. dec. 22. 22:23
 19/32 A kérdező kommentje:

Akkor az 1x ereztem es azota tobbet mar nem,szerencsere :)

Meg a terhesseg is ketseges,hogy egyaltakan az vagyok e meg van 7 nap a mensiig ! :)

2016. dec. 22. 23:27
 20/32 A kérdező kommentje:
Erzekeny a mellem es gorcsolok,picit meg a hasam is megy ugy mint minden honapba mikor megjon
2016. dec. 23. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!