Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kivuli terhességem lesz?

Méhen kivuli terhességem lesz?

Figyelt kérdés
Menstruációm 11 nap múlva esedékes. A ciklusom 9.napján együttvoltam a párommal,ciklusom 11 napján pedig volt a peteeresem (ovu teszt is alátámasztotta) . Viszont nagyon kétségbe vagyok esve,néha erzek a jobb illetve bal oldalamon is szurkálásokat,viszont a job oldalon neha ilyen 1mp ig tarto éles szurasokat erzek,mintha kessel szúrnának oda aztan elis mulik rogton,nem tudom mihez kotni,esetleg mar mostis letrejohetett a mehen kivuli terhesseg es azert erzem ezt? Semmi mas tunetem nincs csak ennyi,es borzasztoan megvagyok rémulve,mindennap kérem a joistent hogy a baba jo helyen legyen (ha lesz) !!!
2016. dec. 18. 20:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Azt,hogy létre jött volna kétlem.Ha a petevezetékben tapadna meg akkor is csak később éreznéd a fájdalmat ahogy növekszik.Ne idegeskedj ez miatt.Én a menzim előtt sokszor érzek ilyen szurkálást.Ha nem jön meg tesztelj de addig is nyugi.Drukkolok! :)
2016. dec. 18. 20:54
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm és a megnyugtató választ is ! Puszi 😊 !
2016. dec. 18. 21:01
 3/32 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá,de szerintem jobb ha megvizsgál orvos.
2016. dec. 18. 22:22
 4/32 anonim ***** válasza:

Nyugi. Nekem is szokott ilyen lenni. Inkabb a peteeres es az utana termelodo sargatest okozhatja sztem.

Egyebkent meg nem okozna gondot ilyen koran egy mehenkivuli.

Az eros gorcs, es kozti verzes utalhat inkabb amugy ra. Nekem volt az is,a mensimnel nagyon eros gorcseim voltak(teszt negativ volt) , 10nap mensi utan 4nap szunet majd ujabb verzes.. es ujabb gorcsok,derekfajas. Ekkor teszteltem egy pozit..

Viszont a pozitiv ovuteszt napjan es az elso negativ napon is legyetek maskor egyutt biztos ami biztos:)

Mielobbi ket csikot kivanok:)

2016. dec. 18. 22:57
 5/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és hogy megosztottad velem a tapasztalatod,illetve a biztatást,nyugtatást. Puszi ! :)
2016. dec. 18. 23:21
 6/32 anonim ***** válasza:
Pont azt nem írtad, hogy most hányadik napon van. Ha kb. 10 nap telt el a ovu óta, lehet, hogy terhes vagy. Én éreztem ilyen szurkálásokat, ez normális.
2016. dec. 19. 18:47
 7/32 A kérdező kommentje:

Ma vagyok a ciklusom 19.napján :)

Örömmel olvasom,ha nállad is voltak hasonlo jellegű szurkálások ! :)

2016. dec. 20. 19:03
 8/32 A kérdező kommentje:
8 nap telt el az ovulacio ota :)
2016. dec. 20. 19:05
 9/32 anonim ***** válasza:
Az emberi test nem mérnöki mű,nem lehet annyira pontosan kimatekozni a működését.Az is lehet,hogy az előző ciklusban jött létre a fogantatás.Pl.megjöhet a menzesz úgy is ha valaki terhes.Szerintem menj el orvoshoz.
2016. dec. 20. 22:05
 10/32 anonim ***** válasza:
Ha az előző ciklusban teherbe esett volna, már pozitív lenne a tesztje...
2016. dec. 20. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!