Le lehet mondani arról, hogy babánk legyen? Lehet, hogy már nem is vágyom rá igazán?
Ne keseredj el! És főként 8 hónap után semmiképpen ne gondold, hogy valami gond van veletek! Sok olyan ismerősöm van, akiknek egy, másfél év után jött össze a baba. És mindenki arra esküdött, hogy akkor történt a csoda, amikor már nem görcsösen akarták.
Ha kiderül, hogy valami gond van valamelyikőtökkel, akkor se add fel, ma már nagyon sok páron tudnak segiteni az orvosok!
Sok sikert nektek, kitartást, és persze egy (2, 3) babát!
Szia.
Azt hiszem,előttem mindent leírtak,amit én is leírtam volna,egy mondatot teszek csak hozzá.2006 januárja óta próbálkozunk,túl vagyok egy ikerterhességen(egy terhesség alatt volt kaparásom,és méhen kívüli miatt nagy műtétem),majd 2007 novemberében egy 7 hetesen elhalt terhességen,de még mindig nem adtam fel,pedig még csak a hormonvizsgálatokon,és a spermavizsgálatokon vagyunk túl cca.3 év alatt.TE SE ADD FEL ÉS HIGGY!!!!!!!!!!SIKERÜLNI FOG,MERT IGENIS TEHERBE TUDSZ ESNI!!!!!!Sok sikert,és várjuk a leveled a jó hírrel.Lizy
Nagyon sajnálom, hogy ennyire nehezen akar összejönni a baba, kedves Lizy! Sajnos mostanában nem hiszem, hogy jó hirrel tudok szolgálni, mert nemrég tudtuk meg, életmódváltás, stb nélkül nem fog összejönni a baba. Majdnem megszakadt a szívem, hogy megint várakozás jön, de azt hiszem, hogy neked volt már sokkal rosszabb is, uh nem panaszkodom!
Megpróbálok kitartani és talán egyszer minket is választ majd egy aprócska kis lélek!
Nem is gondoltam én sem, hogy ilyen sokan szenvedünk ezzel a problémával! Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, 13 hónap sikertelenség után. Néha én is úgy érzem, hogy talán azért nem jön, mert nem is akarom igazán, de a következő percben már azt érzem, hogy mindennél jobban vágyom egy babára! Ahányszor az ismerősök megkérdezik, hogy na, jön a baba? mindig elsírom magam,ráadásul a barátnőimnek összejött a második is egyből.
Szerintem természetes, amit érzel, kívánok mindannyiunknak kitartást és mielőbbi babavárást! Virág
Sziasztok!
Ezt a kérdést én is írhattam volna... Mi 10 hónapja próbálkozunk. És néha már azt gondolom, hogy nincs értelme hinni sem, hogy egyszer összejöhet. De ez valahol természetes. Elfáradunk. Belefáradunk. És talán, amíg _akarjuk_, meg sem kapjuk. Most megpróbálom egy aprócska, de örök vágyként kezelni a dolgot, és csakis a páromra koncentrálni, akivel mi egymásért is rengeteget küzdöttünk éveken át. És én csak őt kértem az életben, semmi mást, -hát megkaptam. Ha a mi szerelmünk fája gyümölcsöt hoz, az csak ráadás. Attól még virágozhat gyönyörűen a fa tavasszal, és színes levelekkel is beboríthatja a mezőt ősszel... És egyik nyáron a termés is jó lesz, csak ki kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!