Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Le lehet mondani arról, hogy...

Le lehet mondani arról, hogy babánk legyen? Lehet, hogy már nem is vágyom rá igazán?

Figyelt kérdés
Talán 8. hónapja próbálkozunk összehozni a babát, eddig sikertelenül. Nálam már volt uh, hormonvizsgálat, minden rendben volt. Páromat most küldték el andrológiára, spermavizsgálatra. Mindig nagyon rosszul esik, hogy megjön a nem várt, de most vettem észre magamon, hogy már talán nincs meg bennem az a borzasztó nagy akarás. Mennek a napok, nem figyelem a peteérésemet sem, csak azt számolom ki, hogy mikor kellene megjönnie. Normális ez így?
2008. okt. 7. 11:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Van akinél így történik, velem is így volt. Figyeld meg, most leszel terhes! :)
2008. okt. 7. 11:16
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is jó, hogy már nem görcsölsz rajta annyira. Biztosan akarod a babát, csak a pszichéd így védekezik az újabb kudarc (nem várt mensi) ellen.

Amúgy 8 hónap még nem gáz. Sok sikert!!! :-)

2008. okt. 7. 11:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is írhattam volna, mi 12. hónapja próbálkozunk. Mult hónapban késett 5 napot, majd megjött iszonyatos kínok között és akkor gondolkodtam el, hogy nincs szükségem a görcsölésre, a sirdogálásra, a pé-re...LEszarom. Aztán megint elkenődtem, hogy valszleg nem is akarok igazán babát, csak már annyira "elvárja" a környezet, hogy kell. Tudom badarságok ezek, de nyomasztóak is.
2008. okt. 7. 11:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal Ügyesek voltatok hogy orvoshoz fordultatok, habár azt szokták mondani, hogy egy évi próbálkozás után jöhet az orvos. Nincs veszve semmi,ne mondj le a babádról, aki hamarosan érkezni fog, meglásd:) Beszólok egy jó szót érted a Főnökömnél:)
2008. okt. 7. 11:32
 5/17 A kérdező kommentje:

Nagyon csalódott voltam minden egyes menzinél. A páromon láttam egyszer, hogy már nem viseli meg annyira. Emiatt jól összevesztem vele. A vita során óvatosan ugyan a tudtomra adta, hogy sokszor úgy érzi, hogy én csak a babát látom benne. A kapcsolatunkban mélypont következett, de rendeződtek a dolgok és boldogabbak vagyunk, mint valaha! Mindketten tudjuk, hogy mikor lesz nagyjából pém, mégsem ezen görcsölünk. Szerintem a párom megérzi, hogy mikor vagyok termékeny időszakban, mert akkor ő is jobban kíván.

Köszönöm, hogy írtatok!!Már kezdtem belenyugodni, hogy lemondtam a babáról.

2008. okt. 7. 11:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztatásul írom: én hőmérőztem, ovu teszteztem, figyeltem a hülvelyi váladékot, gyógyteákat ittam stb., vagyis teljesen a témán pörögtem minden nap, hiába. A dokim végül tartott nekem egy "fejmosást", hogy miért csinálok mindent ilyen katonásan, görcsösen, mert így nem fog menni. Már másnaptól feladtam minden addigi megrögzöttségemet, amitől megkönnyebbültem, felszabadultabb lettem. 3 hétre rá pozitívat teszteltem!

Szorítok, hogy nálatok is így legyen!

2008. okt. 7. 11:38
 7/17 A kérdező kommentje:
4. válaszolónak is nagyon köszönöm, hogy írt néhány bíztató szót. Ha bejön a fohász, egész életemben hálás leszek!!!
2008. okt. 7. 11:39
 8/17 A kérdező kommentje:
5. válaszolónak: sajnos abban már nem reménykedem, hogy nálunk csupán az elég lesz, hogy nem görcsölünk, de végülis már vizsgálnak bennünket. Köszönöm, hogyírtál!!
2008. okt. 7. 11:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, minden, de minden fejben dől el!! Mi is 8 hónap próba sikertelenség és átsírt mensi, hőmérőzés, ovu teszt, vizsgálatok mindkét félnél, hsg, szóval minden után után egyik hónapban már letettem róla, h. sikerülhet, ráadásul eltört a lábam. Aztán szerettük egymást a férjemmel, nem is foglalkoztam vele, h. most sikerül vagy sem (a férjem kérzdezte is, h. most már késő volt, ugye) és egyszer csak azt vettem észre, h. nem jött meg. Most 7 hetes vagyok.

Hidd el, nektek is sikerülni fog! Sok szerencsét és egészséget kívánok!

2008. okt. 7. 11:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

szió

sokminden befolyasolja azt, hogy letrejon e az a kis elet a pocidban.. a stressz is, az akaras, az izgulas.. a negativ teszt utani csalodottsag, és onbizalom leepules, en is nagyon hibaztattam magam minden negativ teszt utan :(

igazabol elobb utobb ugyis osszejon a baba, ha némi orvosi rásegítéssel is (bar elobb jobb a homeopatias dolgokat kiprobalni, de nekem az elso clostys honapban osszejott, de ha a closty nem segit, akkor is van egy tucat mas modszeR)

csak idő kérdése az egész, persze jobb lenne minel elobb, de ha picit kesobb jon ossze az se baj, ugye? nem kell stresszelned, meg merned magad, lehet, hogy az tobbet artott, mint hasznalt.

és nem, természetesen nem az van, hogy nem vagysz ra igazan, hanem nagyon is vagytal ra, es lelkileg kimeritett a sok negativ dolog...csak ne figyelj, picit relaxalj, és tényleg ne a baba miatt legyen kotelezo szerelmeskedes, stb, elvezd az eletet, ne vegyel teszteket..rendben lesz minden, ne aggódj

2008. okt. 7. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!