Sokáig kell próbálkozni, h babánk legyen?
Figyelt kérdés
Van olyan akinek rögtön sikerül? és ahhoz ,h baba legyen ahhoz fontos,h az összes spermium belém menjen??2011. febr. 6. 12:38
1/8 anonim válasza:
Első babánk az első hónapban sikerült,második babánk a második hónapban! Ha kifolyik belőled a sperma,akkor sem az összes,és egyetlen egy kisfickó,hogy megtermékenyítse a petesejtet!
2/8 anonim válasza:
Van akinek 1 hónap, van akinek évek. Hogy nektek mennyi idő alatt sikerül azt ki tudja?
3/8 anonim válasza:
Ezt így megmondani nem lehet. Teljesen egészséges embereknél is előfordul, hogy akár több hónap ne adj isten év múlva sikerül a baba.
Viszont sokat tehettek érte.
- egészséges életmód (nem inni, nem dohányozni, nem tunnyadni)
- egészséges kaják (nem gyorskaja)
- megfelelő pozitúrák :)
Én beteg vagyok, öröklődő betegségeim vannak. A fenti hármat mégis betartottuk, s bár nem sok jóval kecsegtettek bennünket rögtön az első hónapban megfogant a kislányunk. :)
Egészséges, virgonc és már 20 hónapos.
Sok sikert!
4/8 anonim válasza:
Nekünk 1,5 év kellett a sikerhez, az egyik barátnőmnek 3 év. Valakinek meg 1 együttlétből összejön. Egy a lényeg:nagyon-nagyon türelmesnek kell lenni, nem szabad rátekeredni és sürgetni!
5/8 anonim válasza:
Első gyermekünk 15 hónap után fogant, a tesó már 6. hónapja várat magára. és tényleg, nem szabad görcsösen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek,akkor elsőnek nem nagy az esélye,h sikerüljön:$:):)
2011. febr. 6. 15:08
7/8 anonim válasza:
A barátnőmnek első hónapban sikerült, nekünk az első gyerkőc 1 év után és a második is már 6 hónapja várat magára.
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy amikor elkezdtük a kistesó tervezését első hónapban terhes lettem, de sajnos a baba nem maradt meg. Azóta meg hiába próbálkozunk egyelőre. De nem szabad feladni!!!
Szóval ahány ember annyi féle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!