Párom 20 éves és kisbabát szeretne. Vélemény?
Èn is szerettem volna màr 19 èvesen is! De döntött a jòzan èsz... tanultam, nem volt sajat lakás stbstb.... de hidd el sokan szeretnènek rajtad/rajtam kìvül ua.ìgy.....
Na de most 24 èves vagyok. Sajat lakàs,keresetünk...mindenünk meg van ami kell ès most èreztük azt,hogy van mire vàllalni!Ha azt èrzed, hogy van mire ès nem szàmolni kell forintròl forintra a fizetèsed helyèt ha van... akkor jöhet.. de ha nem...akkor vàrj .. mèg fiatal vagy, nem kèsel le semmiről 2-5 èv mùlva sem☺.
7hkm..
Mi is szerettünk volna 20 voltam párom 22. De ő addig nem ment bele míg biztosnak nem érezte a munkahelyét... az más kérdés, hogy csak 7 évvel később jött össze a babucink.
Nem a korotok a lényeg, az akár még ideális is. Egy a fontos, tető a fejetek fölött saját vagy albi amit biztosan tudtok mindig fizetni. És minimum apajelöltnek fix fizetéses stabil munkahely. Ha ez így adott akkor bátran fogjatok hozzá, de ha nem akkor beszéljétek meg szépen, hogy majd 1-2 év múlva, ha mindketten már stabilan dolgoztok :)
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!