Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom 20 éves és kisbabát...

Párom 20 éves és kisbabát szeretne. Vélemény?

Figyelt kérdés
Én 19 vagyok. 3 éve vagyunk együtt:) 19/L
2016. dec. 14. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem túl fiatalok vagytok hozzá, megfelelő képzettségetek sem lehet ilyen fiatalon. A helyedben minimum 25 éves korig várnék, addig bulizzatok, utazzatok, mert gyerekkel már sokkal nehezebb lesz.
2016. dec. 14. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj amíg te is szeretnél babát, részedről nagyobb áldozatokat kíván, tehát a tied legyen a döntés.
2016. dec. 14. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Èn is szerettem volna màr 19 èvesen is! De döntött a jòzan èsz... tanultam, nem volt sajat lakás stbstb.... de hidd el sokan szeretnènek rajtad/rajtam kìvül ua.ìgy.....

Na de most 24 èves vagyok. Sajat lakàs,keresetünk...mindenünk meg van ami kell ès most èreztük azt,hogy van mire vàllalni!Ha azt èrzed, hogy van mire ès nem szàmolni kell forintròl forintra a fizetèsed helyèt ha van... akkor jöhet.. de ha nem...akkor vàrj .. mèg fiatal vagy, nem kèsel le semmiről 2-5 èv mùlva sem☺.

7hkm..

2016. dec. 14. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi is szerettünk volna 20 voltam párom 22. De ő addig nem ment bele míg biztosnak nem érezte a munkahelyét... az más kérdés, hogy csak 7 évvel később jött össze a babucink.

Nem a korotok a lényeg, az akár még ideális is. Egy a fontos, tető a fejetek fölött saját vagy albi amit biztosan tudtok mindig fizetni. És minimum apajelöltnek fix fizetéses stabil munkahely. Ha ez így adott akkor bátran fogjatok hozzá, de ha nem akkor beszéljétek meg szépen, hogy majd 1-2 év múlva, ha mindketten már stabilan dolgoztok :)

Minden jót :)

2016. dec. 15. 07:44
 15/15 anonim ***** válasza:
En is azt mondom, hogy varj/varjatok meg a gyerekkel. Eloszoris legyen allasotok, vagy parodnak allasa, hazatok, hazassag, vagy legalabb eljetek egyutt. En 26 evesen szultem kislanyomat, es hidd el nem bantam meg, hogy vartam vele, mert legalabb biztositott a gyermekem helyzete. Meglett minden szukseglet ami egy gyermek vallalashoz es neveleshez kell. Tehat azon valaszolokkal ertek egyet akik azt tanacsoljak varj/varjatok. Mondd el szepen baratodnak, hogy jobb lenne meg kicsit varni, felteteleknek megfelelni. Ha szeret biztosan egyetert veled. Beszeld meg vele szepen ezt a nagyon komoly dolgot. 31/N
2016. dec. 15. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!