Párom 20 éves és kisbabát szeretne. Vélemény?
Figyelt kérdés
Én 19 vagyok. 3 éve vagyunk együtt:) 19/L2016. dec. 14. 17:12
2/15 anonim válasza:
Ha van lakásotok,ahol együtt éltek, van fix állásotok, van valamennyi tartaléjotok akkor miért ne?
3/15 A kérdező kommentje:
Véleményt kértem, egy kérdezős oldalon kedves első válaszoló. Köszönöm a hasznos válaszodat:)
2016. dec. 14. 17:18
4/15 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ha te is szeretnél, akkor hajrá. Ha nem szeretnél még, akkor azt mond meg neki.
5/15 anonim válasza:
Szia :) én 17 éves voltam amikor terhes lettem a most 18 hónapos kisfiammal. Párom akkor 19 volt. Nem volt tervezett baba védekeztünk is, de egy pillanatra sem fordult meg a fejemben hogy elvetetem. Ott kellett hagynom az iskolát utolsó évben - jövőre megyek vissza érettségizni és sajnos azóta a kapcssolatom is eléggé megromlott :/ de ha visszaforgathatnám az időt akkor sem csinálnám másképp mert nekem a kisfiam mindennél többet jelent és hála istennek vannak akik segítenek a nevelésében. Szóval miért is ne lehetne gyereketek? De azért gondold át valóban készen állsz/álltok e rá :)
6/15 anonim válasza:
oké, akkor egy vélemény: ha ezt nekünk kell véleményezni, régen rossz, nem való nektek gyerek.
Értelmes felnőtt emberek nem akkor vállalnak gyereket, amikor a gyk rábólint.
7/15 anonim válasza:
Szívesen.
Azt úgyis hiába írom, hogy ha itt kérdezed, éretlen vagy, gyerekes. Gyereknek minek gyerek?
Még csak nőnek se érzed magad: "19L".
8/15 anonim válasza:
- szakma?
- munkaviszony?
- lakás?
- házasság?
9/15 anonim válasza:
Miért kell rosszindulatúnak lenni??? Kedves kérdező, ha van lakás, biztos munka, jövedelem, akkor hajrá :)
10/15 anonim válasza:
Van, önálló keresetetek? Saját lakás? Megtakarítás? Ha igen akkor jöhet a baba.. De csak akkor ha te is szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!