Inofolicot szedett valaki? Segített? Kell még mellé szedni valamit?
Kedves 18-as!
5-ös vagyok. Nálam egyenlőre semmi, majd a jövő héten esedékes a menstruáció. Nem a ciklus elejétől iszom az Inofolicot, peteérés előtt pár nappal kezdtem el.
Ovuteszt szerint volt petérésem.
Meglátjuk mi lesz, bár nem hiszem, hogy ez a hónsp sikeres lett volna.
De nagyon bízom ebben az Inofolicbsn, hátha a köv. ciklusban eredményt hoz:)
18. vagyok.
Kedves 19 😊 7. eve orvostol-orvosig es gyermektelenul. Most fogok ujra megtenni mindent de mas vonalon. Orvosilag egeszsegesek vagyunk, megsem jon a Baba. Ugy dontottem megteszek mindent mas uton is. Inofolic, kinai gyogymod, akarmi, barmi ami alternativ gyogymod. Kovezzetek meg de en mar orvost NEM AKAROK LATNI!!!!!! Ugy erzem magam, mint egy kiserleti nyul. Elegem van.
Kedves 5os es 20as, drukkolok Nektek! A gyermek egy Csoda!
22es, igazad van de amikor mar mindent veszve erzel..minden kapaszkodot es uj eselyt jelent.. Talan ebben AZ inofolicban van valami es pont akkora memnyisegben amore eppen szuksege van a szervezetemnek. En mar semmit nem veszitek, max nyerek.
Kedves 22-es,
ezzel tisztában vagyok. Az Inofolikot sem csak úgy, hanem endokrinologus tanácsara szedem, ill. szedek mellé mást is, amit szintén endokrinologus írt receptre. Nem vagyok pcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!