Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutol kezdve aki ultrogesgont...

Ovutol kezdve aki ultrogesgont hasznalt segitett?

Figyelt kérdés
Ma elmentúnk dokihoz es mondtuk neki h szeretnenk tovabb lepni a sikertelensegek sorozata utan.azt mondta mivel minden leletunk a ferjemmel tökeletes es fiatalok vagyunk nincs ertelme h clostyt vagy inszeminaciot csinaljunk tutelmesnek kell lenni de ultrot azert felirt.volt akinek igy összejött?mire kell figyelni?

#Ultrogeston
2016. nov. 4. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Utrogestanra gondolsz? Sargatest hormon?

Nekem ezt akkor kellett szednem, amikor terhes voltam es kicsi barnazasom volt kb. a 7-8. heten.

Nem hallottam még olyanrol, aki a terhesseg elosegitesere szedte volna, inkabb korai terhessegnel szokott ra szukseg lenni.

Miota probalkoztok?

2016. nov. 4. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
En meg eddig csak olyat hallottam, aki azert szedte h elosegitse a teherbeesèst.
2016. nov. 4. 22:17
 3/11 A kérdező kommentje:
3 eve probalkozunk egy vetelesem volt akkor az 5. Hettol kaptam ultrot de elment a baba;(pcora szedek gyogyszert minden laborom rendben van! Azert atta az ultrot mert 11 honap eltelt a mutet ota de mensi elott barnazom.15-25 ciklusnapig kell hasznalni a kupot
2016. nov. 5. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Ertem, biztosan tudja az orvosod, hogy mi az indokoltsaga annak, hogy felirta neked ezt a gyogyszert.

Ugy tudom, 1-1,5 evig még nincs gond, ha nem jon ossze a baba, 3 ev viszont mar rengeteg, foleg gondolom lelkileg nagyon nehez ez az idoszak es ennyi ido utan mar valoban indokolt lenne a mesterseges megtermekenyites. Lehet, hogy mas orvost kellene keresned, aki jobban hajlik ebbe az iranyba! Sok sikert!

2016. nov. 5. 19:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez is szoba jött h lombik vagy inszeminacio de erre azt mondta h termeszetes uton ugyanannyi eselyem van es h az eselyeket nem novelne a lombik vagy az inszem...clostyra azt mondta h nincs ertelme mert minden honapban van peteeres attol h 2 tüszom lenne a nyalkahartyam meg vekonyabb nem novelnenk az eselyt...igen lelkileg teljesen ki vagyok neki is el mondtuk ezt es erre azt javasolta h pszichologust keressunk fel;(az ultrot azert irta mert mutet ota barnazom mindig mrndi elott
2016. nov. 5. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:

A helyedben keresnek egy masik orvost, aki meddosegi problemaval nem pszichologushoz kuld!! 3 ev utan mar nem csoda, hogy kibukik az ember...

vagy keress fel egy klinikat, ahol segitenek!

Es szerintem ettol az utrogestantol se varj csodat, akinek ennyi ideje nem jon ossze a baba, mar komolyabb hormonkezelesre van szuksege!

Ne hagyd annyiban a dolgot, mert igy csak telnek a honapok...

minden jot neked!

2016. nov. 7. 13:58
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, az a baj hogy az én orvosom is meddőségis, Róbert károly klinikára járok hozzá de néha magánba megyek mert ugy olcsobb, a laborom tökéletes szedek mindenre gyogyszert amit ő állitott be PCO-ra :( most nemsokára megyek másik orvoshoz megkérdezem h ö mit mond mert hát igen mi is kicsit többet várnánk már...a 3 évben amugy benne van h másfél évig nem volt menstruáciom, de nem védekeztük hátha összejön, majd meghozta az orvos és 6 honapra rá estem teherbe
2016. nov. 7. 21:54
 8/11 A kérdező kommentje:
2. Ultros honapban sikerult a baba;)
2016. dec. 29. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulalok! Vigyazz magadra es a babara!
2016. dec. 29. 20:30
 10/11 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy! sajnos egy vérömleny van a magzatburok mellett, uh fekszem egész nap, remélem minden rendben lesz, két hét mulva kontroll:)
2016. dec. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!