Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inofolicot szedett valaki?...

Inofolicot szedett valaki? Segített? Kell még mellé szedni valamit?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a férjemmel. Ezt javasolta az orvosom, hogy 2x1- et szedjek.
2016. dec. 13. 13:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
39%
9-es: Nem kell bizonygatnod semmit. Viszont ugyanúgy hat a szervezetre a TÚLÁRAZOTT is, mint a másik, mert ugyanaz van benne, semmi más. Ez tény, nem vitázom, a tényt írtam le.
2016. dec. 16. 16:38
 12/33 anonim ***** válasza:
Nekem abban a hónapban segített. Amikor terhes is maradtam
2016. dec. 16. 17:14
 13/33 A kérdező kommentje:
Biztos egy jó adag szerencse is kell hozzá, hogy kinek mi segít. Én erre nem sajnáltam a pénzt hisz ha összejön sokkal többe fog kerülni havonta :)
2016. dec. 16. 21:18
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 év sikertelen próbálkozás után az első inofolicos hónapban lettem terhes.
2016. dec. 23. 11:46
 15/33 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! De jó, hogy ezt leírtad:) Pont ez kellett most nekem:) egy kis reménysugár:) Köszönöm.
2016. dec. 23. 13:19
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is abban a hónapban nar baba volt, bnőmnk is akinek ajánlottam.
2016. dec. 23. 19:32
 17/33 anonim ***** válasza:
7hete kezdtem. Napi màsfèl tasakkal. Nèha kettővel. Es 3napja teszteltem pozit, előtte 7hónapig próbálkoztunk. Barâtnőm ajánlotta es dokim. (Dokim azt mondta igyam 12hetes korig napi 1tasakkal. 16hetig fèllel!:)
2016. dec. 31. 23:40
 18/33 anonim ***** válasza:

Kerdezo, mi ujsag Veled? Mi a tapasztalat inofolic-kal kapcsolatban? Akar menses, akar pozi teszt tekinteteben?

Es Nalad kedves 5os?

Valahol azt olvastam, hogy a nagy atlag 3 honap utan esett teherbe.

December nalunk oriasi remenyekkel volt telve, sajna nem jartunk sikerrel. Evek teltek igy. Sok mindent probaltunk mar. Most agyalok AZ inofolicon vagy mehpempon. Ezert erdekelne mit gondoltok Ti igy egy honap utan. HA megjott, egyutt erzek, de erdekelne a mensi is, esetleg szerepet jaszott e menses mennyisegben, pms-ben stb.

Koszi elore is!

Barki mas velemenyet is varom!!!!

Mindenkinek mielobbi anyai oromoket kivanok es BUEK!

2017. jan. 1. 09:12
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

mióta próbálkoztok?

nézettél hormonsort?

2017. jan. 1. 10:57
 20/33 anonim ***** válasza:
Én lassan befejezem az első inofolicos hónapomat de a hőmből kiindulva sztem nem volt peteérésem..... :( nem adom fel a 2. Doboz is jöhet!
2017. jan. 1. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!