De miért kell azelött trsztelni hogy egyáltalán késne?!?!
Nekem ma kellene megjönnie,még semmi,de majd másfél-két hét múlva tesztelek csak. Előző két terhességnél is másfél hét után teszteltem.
Ezeken a teszteken az ég világon semmi nem látszik. Nem rossz indulatból de ilyen korán minek tesztelni ? Nem attól lesz valaki terhes hogy ilyen korán tesztel és na van ott ugyan valami halványan.
1. Ilyenkor sok embernél előfordul kémiai terhesség amit egyébként észre sem venne az ember csak aki már ilyen korán tesztel. Utána meg nem érti miért jön meg.
2 még a beágyazódás sem történt meg akkor mi értelme a tesztnek ?
3. Egy pozitív teszten nem kell keresgélni a második csíkot. Egyértelműen ott van és látszik.
Elgondolkoztam azon egy kicsit hogy a mai világban milyen emberek akarnak szülők lenni. Értem én hogy szeretne babát , na de aki még tisztában sincs ennek a folyamatával és azthiszi ha oda képzel egy második csíkot már terhes .....
Nap mint nap nem egy ilyen kérdés van. Tényleg Ennyire buta emberek vannak vagy kamu kérdések.????
Jöhet a lepontozás de komolyan nem értem az embereket mit várnak. Szexelünk és hopp már bennünk is van a gyerek ??
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!