Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az Új Predictor Early csapott...

Az Új Predictor Early csapott már be valakit? Ilyen lett a tesztem:

Figyelt kérdés

Lombik ET+9 napján vagyok és barnázok. Elkönyveltem, hogy nem sikerült. A biztonság kedvéért azért csináltam egy tesztet és ilyen lett. Sok rosszat olvastam erről a tesztről... az 'új' változata sem lett jobb? Kétségek között vagyok...

[link]

2016. nov. 17. 12:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Engem sose csapott be. 2szer teszteltem ezzel, egyszer barnázás idején (mensi helyett ez volt) ...
2016. nov. 17. 12:37
 2/25 anonim ***** válasza:
Húha én ezt a tesztet nem használtam még,de nem hinném,hogy terhesség nélkül ilyen ordító pozitív lenne. Az enyémek sokkal halványabbak voltak. Vegyél esetleg egy digitális ClearBluet az tutira megmondja és tudsz gyógyszert kérni a barnázásra ha szükséges. 19hkm
2016. nov. 17. 12:38
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen erős teszt biztos, hogy nem hazudik. Amit olvastál szerintem nagyon halvány tesztekre vonatkozhat. Én egyébként 1x használtam az újat, pozi lett és tényleg van baba.

Egyébként gratulálok! Mióta várjátok a pozitív tesztet? :)

2016. nov. 17. 12:39
 4/25 anonim ***** válasza:
Engem csapott be (még a régi), na de ennyire nem volt erős!!! Ez határozottan pozi! Gratulálok :)
2016. nov. 17. 12:43
 5/25 anonim ***** válasza:
az ilyen erős teszt nem hazudik.A becsapós dolgot akkor mondjuk mikor olyan halvány hogy nem lehet kideríteni hogy száradási csíkos vagy halvány.Ez nagyon bíztató.Sok sikert!
2016. nov. 17. 12:57
 6/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de most még inkább félek, hogy valóban így marad-e... Volt már lombikból kémiai terhességem, akkor is pozitív lett a teszt ilyenkor (igaz, x-epil volt és nagyon- nagyon halvány), aztán pár nap múlva már negatív lett...

Ijesztő a barnázás meg menses görcsök; amúgy is ma van a nem várt napja...

6 éve várjuk a kisbabánkat; semmit sem szeretnék jobban!

2016. nov. 17. 13:02
 7/25 anonim ***** válasza:
52%
Túl erős pozitív ahhoz hogy ez " téves " legyen... Általában a nagyon halvány szokott fals lenni... De ez gyönyörű erős pozitív szóval ez Tuti baba. Szóval Gratulálok 😍 Boldog babavárást 😄 😘
2016. nov. 17. 13:04
 8/25 anonim ***** válasza:
52%
Ennél sokkal halványabb tesztem volt (nem lombikos vagyok). Tegnapi uh eredmény egy nagyon szép 9mm-es baba, dobogó szívvel. Szóval az ennél halványabból is lett már baba ;)
2016. nov. 17. 13:05
 9/25 anonim ***** válasza:

Mikor mész vérvételre? Hány napos babákat kaptál vissza?

Ha nem holnap kell visszamenned menj el egy HCG vérvételre, nem tudom merre laksz de a Synlab csinál, nem is drága és aznap megvan az eredmény.

2016. nov. 17. 13:07
 10/25 anonim ***** válasza:
Sőt ha barnázol menj el még ma akár a lombikos dokidhoz. Lehet érdemes emelni a progeszteronon.
2016. nov. 17. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!