Megnéznétek a tesztem? Új Predictor Early
Figyelt kérdés
Én is a sok negatív vélemény miatt félek hinni neki. Ha tudom, nem vettem volna ilyet. Állítólag ez az új fajta megbízhatóbb. Már meg kellett volna jönnie. Nem teljesen pontos a menstruációm, de késik kb. 2 napja. Mindjárt megjön érzésem van. Egyből kijött a 2 csík, nem reggeli vizeletből van, és annyira szép, hogy már túlságosan is szép :D [link] 2016. aug. 3. 16:07
2/13 anonim válasza:
Szerintem örülhetsz.
Igaz ezt a tesztet nem ismerem.
3/13 anonim válasza:
Sztem pozitiv!! 😊 En azert gratulalok! 😊
4/13 anonim válasza:
100 százalék, hogy baba. Gratulálok hozzá.
😁
5/13 A kérdező kommentje:
Erre vártam 1 éve, most mégsem merek hinni :D Halvány csíknak is örültem volna már, most kapok egy tankönyvbe illőt, és nem tudok merek hinni neki. Na holnap a facelle megmondja a frankót :D
2016. aug. 3. 17:13
6/13 anonim válasza:
a régi predictor nekem többször volt fals, de az nem is volt ilyen egyértelműen pozitív mint a tiéd.:) Szerintem örülj! :) A facelle viszont nekem mindig bevált!
7/13 anonim válasza:
biztos pozitív! azok nézik be, akik száraadás után bemagyaráznak egy haloványka csíkot másodiknak. de ez visít hogy pozitív. :) Grat!
12 hkm
8/13 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy ha elhalványodik vagy eltűnik akkor az fals, de ez virít teljes pompában
2016. aug. 3. 17:37
10/13 A kérdező kommentje:
Csináltam egy facellet még most. Teljesen jól kivehető ez is :)
2016. aug. 3. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!