Komolyan nem értem, nem lenne egyszerűbb filccel odarajzolni a második csíkot?! Ha szerinted attól leszel terhes, akkor máris örülhetsz!
A 8. dpo azt jelenti, hogy még 6-8 nap van a nemvártig, még talán most ágyazódik be szegény, vagy azt se. Elvégre a beágyazódás 7-10 nappal a megtermékenyülés után van.
A Predictor se csodaszer, ha nincs hcg a vizeletben. 4, illetve 6 nappal a nemvárt előtt mutatHAT már valamit. Vagyis kb. 3 nap múlva, legkorábban.
Megnyugtatlak, nekem ez a nemvárt napján is negatívat mutatott, pedig akkor már terhes voltam! Viszont nagyon sokan megveszik ezt a méregdrága vacakot, hátha már egy héttel előbb kiderül a gólyahír! Aztán meg semmivel se jobb, mint egy 400 ft-os facelle teszt, csak hül.yeséget ígér.
csinálj holnap egy facellét vagy bármilyen másik tesztet , ha azon is látszik valami ,akkor alakulóban van ott valami. de erre a tesztre még nem mondanám hogy pozitiv. mert szerintem innen monitorról nézve szellemcsíkos.
én drukkolok neked, de sajna ez még nem egyértelmű !
írd meg mi lett
Dpo ovuláció utáni napok. (day past ovulation)
Sajnos ez a teszt még negatív, hiába látszik rajta valami, 8. dpo-n ez még reménynek is kevés, mert lehet két nap múlva már nem lenne rajta ennyi se, mert simán lehet nem marad meg. Sokan többször terhesek és nem is tudnak róla, csak a babára vágyók tesztelnek mindig mindenkor. Türelem... én 7 évig vártam a picuromra, de ennyivel hamarabb én se teszteltem. max 2 nappal hamarabb.. most viszont nekem már 10. dpo-n fura érzés volt a hasamban, ezért teszteltem, 10es érzékenységűvel és negatív lett... másnap még furábban voltam, és megszédültem kaja után, ekkor már a 25-ös facell szép halvány pozi lett. De szerintem ez ritka. Azért drukkolok, de hidd el legyél türelmes. Így csak stresszeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!