Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljes tanácstalanság. Az...

Teljes tanácstalanság. Az alábbi tünetek és tények alapján mire tippelnétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még soha nem voltam ilyen helyzetben, és a véleményetek érdekelne. Természetesen nem konkrét diagnózist várok, inkább csak a tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.

Nekem mondhatni óramű pontossággal 29 napos ciklusaim vannak. Ennek értelmében ebben a hónapban 3-án kellett volna megjönnie, de legrosszabb esetben is 5-én. Ez azóta sem történt meg. Kb. 2-a óta érzem a "meg fog jönni" érzést, mindenhova tamponnal szaladgálok, de egyelőre semmi nem történt. Tegnap este óta a hasamban izomláz szerű érzés van, ezt sem tudom hova tenni. Ma reggel volt egy pici rózsaszínes folyásom, de épphogy volt egy kis sötétebb színe a fehérnek, nem az az igazi rózsaszínes-barnás szín volt. 2 napja csináltam tesztet, negatív lett, ezért sem tudom eldönteni hogy mi lehet a gond, mert ekkor már ki kellett volna mutatnia. Mellfeszülés, vagy bármi egyéb tünetem nincs, pedig menstruáció előtti napokban már ez is jellemző szokott lenni. Mire tippelnétek? Létezne hogy 6 napos késéssel a teszt még nem mutatta a babát?

2016. dec. 11. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét késésnél lett pozitív a teszt
2016. dec. 11. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Létezik, ha később fogant, akár baba is lehetne. tesztelj 2 nap múlva, vagy, ha nem jön meg irány a doki. Minden jót.
2016. dec. 11. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!