Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nemrég beszélgettünk a párommal és mondta, hogy ő már csak 1 gyereket szeretne. 39 éves és van már egy 18 éves lánya. Én világ életemben 2 gyermekre vágytam.. Ráadásul nem is házasságpárti, pedig nagyon szerettem volna férjhez menni.. Már nem védekezünk, így akár jöhet a baba. Viszont még annyit hozzátennék, hogy egy kislány a szívem vágya elsősorban. Ha netán fiù lenne neki is örülnék csak egészséges legyen. Ccsak közben félek attól, hogy ha fiú lesz akkor attól fogok összeomlani, hogy már nem lehet kislányom... Mit tennétek ebben a helyzetben?

2013. aug. 28. 00:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A véleményed még változhat. Én 5 gyereket akartam, de most, hogy az első megvan, lehet, nem is akarok többet.
2013. aug. 28. 01:06
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

1.Vagy elhagynám

2.Vagy tisztáznám vele,hogy itt az lesz,amit én akarok,ha ő azt akarja,hogy főzzek,mossak és takarítsak rá!

De inkább az első pont.Jó bunkó.

2013. aug. 28. 01:25
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Azért ez jobb helyzet mint ha az egyik fél akar, a másik nem, mert ott tényleg nincs kompromisszum. Akkor azt mondanám, hogy jobb békében elválni és mindenki élje az életét ahogy szeretné.

Érthető a párod álláspontja is és a tiéd is. De ha nem zárkózik el egy gyerektől, akkor utána meglátjátok, hogy mi legyen. Ha anyagilag belefér, bírjátok, ott a baba a kezében, akkor lehet, hogy ő is meggondolja magát és beleegyezik még egy gyerkőcbe, de az is lehet, hogy te mondod azt, hogy elég volt egy... A volt férjem azzal kezdte a kapcsolatunk elején, hogy ő nagy családot, 4 gyereket akar. Én mondtam, hogy nekem a 2, max 3 az ideális... Kettő után úgy gondolta, hogy ennyi tényleg bőven elég.

2013. aug. 28. 02:18
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

hát nézd

azt hogy egy nőnek hány gyereke legyen, csak maga a nő tudja szabályozni

tudom nem túl tisztességes

2013. aug. 28. 05:34
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Elgondolkoznék, hogy mi a fontosabb. Teljesen értheő, hogy ilyen idősen már max egy gyereket akar vállalni, ha te többet szeretnél akkor lépj tovább. te hány éves vagy?
2013. aug. 28. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Én a kapcsolat komolyra fordultával azonnal tisztáztam volna, hány gyereket szeretnék. Ha a felek álláspontja 100%-ban tér el egymástól, akkor az egyik vagy elfogadja a másikét, vagy szakít. Ilyen kérdésben ugyanis kompromisszum nincs.
2013. aug. 28. 07:14
 7/10 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok. Az elején minden át lett beszélve, hogy ki mit szeretne... Mondtam, hogy 2 gyermeket szeretnék és megszeretnék házasodni is. Ő azt mondta akkor, hogy nagyon örül, hogy ezt mondom, mert ő is megakar házasodni... A gyerekkel kapcsolatban annyit mondott, hogy egy fiút mindenképpen szeretne, de utána akár jöhet egy lány is..

Sokszor úgy érzem, hogy át lettem verve, nem csak ezek a dolgok miatt. Igazából ha leírnám a többi részét, már rég azt írnátok, hogy hagyjam el. Csak van egy kis gond... Ugyanis még szeretem :( Beszélni sem lehet vele ezekről, mert azt szokta mondani, hogy erőltetem és akkor még jobban nem akarja! Hozzáteszem, hogy a kapcsolatunk alatt még nem kérdeztem meg Tőle, hogy mi lenne ha összeházasodnánk?! Magától mondogatja, hogy felesleges a papír, meg hülyeség a házasság...

A gyerek témáról nagy nehezen beszéltünk, és a szívem megszakadt amikor mondta, hogy ő már kizárólag csak 1 gyermeket szeretne :( Igazából ha összejönne egy kislány, akkor talán még látok arra esélyt, hogy hátha szeretne továbbra is egy fiút. De ha kisfiú jön össze, ő már semmit nem fog akarni:(

Legbelül sokszor szétszakadok...

Az lenne a jó ha tovább lépnék, miközben egyenlőre nem tudom elképzelni az életem nélküle..

És mielőtt bárki megkérdezné, nincs sok pénze, nem azért vagyok vele, hanem azért mert beleszerettem. A korkülönbségeknél mindig felhozzák ezt a dolgot...

2013. aug. 28. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kéne beszélnetek, tudom nem nagyon akarja, de ha fontos vagy neki akkor megérti és beszéltek róla. Ha nem akar akkor szerintem nincs mit tenni te is tudod. Én úgy jártam, hogy az első kislányom egy nálam kilenc évvel idősebb férfitól lett aki a férjem is lett közben de a gyerekre azt mondta azért, hogy én ne unatkozzam már akkor el kellett volna hagynom. Most 12 éves a lányom és ő most vette fel az apjával a kapcsolatot mert azóta elváltunk. Most hogy értelmes a gyerek most kapálózik nehogy rossz kép alakuljon ki róla. Tudom nem ide vág a dolog de a vonzatait elég nehéz feldolgozni. Szerintem gondold át, hogy az fontosabb-e amit te szeretnél vagy az, hogy szereted és engedelmeskedsz a döntése felett. Én a mai eszemmel magam mellett döntenék. Drukkolok neked.
2013. aug. 28. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát még így is jobb helyzetben vagy mint én. Mi 5 éve vagyunk együtt az elején mi is beszéltünk a gyerek témáról, a párom is azt mondta majd szeretne 2-3 év múlva.Azóta is csak azt mondja,majd 2-3 év múlva...pedig tudja hogy én mennyire vágyok az anyaságra,én is becsapva érzem magam,de szeretem és nem tudom elképzelni az életem nélküle.Egyébként ha össze jön nálatok az első baba,lehet hogy te is azt fogod mondani hogy elég,vagy ő mondja hogy jó volna neki egy kistestvér.Sajnos némelyik férfit annyira nem hatják meg ezek a dolgok.Szerintem mond meg neki hogy két gyereket akarsz tőle nem olyan idős még hogy ne férjen bele,engem is 42 évesen vállaltak a szüleim,és így is nagyon jó volt!
2013. aug. 28. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm 8-as. Próbálok reális gondolkodni és megy is, csak a tettek mezejére lépni nem annyira az...

9-es, az se egyszerű helyzet az biztos:S

Igen majd meglátom, hogy hogyan alakul ha addig nem lépek.. Bár magamat ismerve:((( Nem biztos, hogy képes vagyok még rá.

2013. aug. 29. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!