Ti mit tennétek?
1.Vagy elhagynám
2.Vagy tisztáznám vele,hogy itt az lesz,amit én akarok,ha ő azt akarja,hogy főzzek,mossak és takarítsak rá!
De inkább az első pont.Jó bunkó.
Azért ez jobb helyzet mint ha az egyik fél akar, a másik nem, mert ott tényleg nincs kompromisszum. Akkor azt mondanám, hogy jobb békében elválni és mindenki élje az életét ahogy szeretné.
Érthető a párod álláspontja is és a tiéd is. De ha nem zárkózik el egy gyerektől, akkor utána meglátjátok, hogy mi legyen. Ha anyagilag belefér, bírjátok, ott a baba a kezében, akkor lehet, hogy ő is meggondolja magát és beleegyezik még egy gyerkőcbe, de az is lehet, hogy te mondod azt, hogy elég volt egy... A volt férjem azzal kezdte a kapcsolatunk elején, hogy ő nagy családot, 4 gyereket akar. Én mondtam, hogy nekem a 2, max 3 az ideális... Kettő után úgy gondolta, hogy ennyi tényleg bőven elég.
hát nézd
azt hogy egy nőnek hány gyereke legyen, csak maga a nő tudja szabályozni
tudom nem túl tisztességes
24 éves vagyok. Az elején minden át lett beszélve, hogy ki mit szeretne... Mondtam, hogy 2 gyermeket szeretnék és megszeretnék házasodni is. Ő azt mondta akkor, hogy nagyon örül, hogy ezt mondom, mert ő is megakar házasodni... A gyerekkel kapcsolatban annyit mondott, hogy egy fiút mindenképpen szeretne, de utána akár jöhet egy lány is..
Sokszor úgy érzem, hogy át lettem verve, nem csak ezek a dolgok miatt. Igazából ha leírnám a többi részét, már rég azt írnátok, hogy hagyjam el. Csak van egy kis gond... Ugyanis még szeretem :( Beszélni sem lehet vele ezekről, mert azt szokta mondani, hogy erőltetem és akkor még jobban nem akarja! Hozzáteszem, hogy a kapcsolatunk alatt még nem kérdeztem meg Tőle, hogy mi lenne ha összeházasodnánk?! Magától mondogatja, hogy felesleges a papír, meg hülyeség a házasság...
A gyerek témáról nagy nehezen beszéltünk, és a szívem megszakadt amikor mondta, hogy ő már kizárólag csak 1 gyermeket szeretne :( Igazából ha összejönne egy kislány, akkor talán még látok arra esélyt, hogy hátha szeretne továbbra is egy fiút. De ha kisfiú jön össze, ő már semmit nem fog akarni:(
Legbelül sokszor szétszakadok...
Az lenne a jó ha tovább lépnék, miközben egyenlőre nem tudom elképzelni az életem nélküle..
És mielőtt bárki megkérdezné, nincs sok pénze, nem azért vagyok vele, hanem azért mert beleszerettem. A korkülönbségeknél mindig felhozzák ezt a dolgot...
Köszönöm 8-as. Próbálok reális gondolkodni és megy is, csak a tettek mezejére lépni nem annyira az...
9-es, az se egyszerű helyzet az biztos:S
Igen majd meglátom, hogy hogyan alakul ha addig nem lépek.. Bár magamat ismerve:((( Nem biztos, hogy képes vagyok még rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!