Tanácstalanság? :-/
Tegnap elott csináltam de az negatív volt.
Tegnap este kicsit hányingerem volt az elmúlt utána jött ez a szurkalas.
Elvileg ma kellett volna megjonnie normálisan.
Te most a gyógyszer alatt a fogamzásgátlót érted? És az mellett kellett antibiotikumot szedned?
Mert ha igen, akkor totál nem értem. Ha gyereket akartok, akkor miért szedsz fogamzásgátlót? Ha meg nem akartok, akkor meg miért nem alkalmazod előírásszerűen a fogamzásgátlót, vagyis ha antibiotikumot szedsz, akkor alkalmazol kiegészítő védekezést?
Amúgy ha a gyógyszer alatt nem a fogamzásgátlót értetted, akkor nyugodtan várhatsz még pár napot a teszteléssel, mert simán lehetsz terhes, és lehetett korai a tesztelés. De az is lehet, hogy nem vagy az. Hisz ha fog. gátlót szedsz, akkor csökkenhet az antibiotikum miatt a hatása, de nem feltétlenül csökken is!
Most még nem vagyunk baba készítésében :)
De nem bánjuk ha lesz tesó.
Ezért is voltam kiváncsi hogy mi lehet az oka a panaszaimnak.
Sajnos mar volt fogamzásgátló mellett baba 2 is egy méhen kívül a masik jo helyen egy időben de az elment..
Mondjuk akkor erősebb gyogyszert szedtem mint a mostani
Es az orvosom nem tájékoztatott rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!