Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalanság? :-/

Tanácstalanság? :-/

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy, gyogyszert szedek de antibiotikumot kellett ennem kb a 14. Napon keztem enni az antibiotikumot a párommal sűrűn együtt voltunk. Hamarabb jött meg kb 4 nappal de csak barnás volt kevés vérrel A mellem mintha teltebb lenne tegnap szúrt a méhem meg fájdogál a fejem Lehet ebből baba? Ha igen mikor teszteljek?
2015. okt. 24. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akar mar reggel is :)
2015. okt. 24. 19:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Tegnap elott csináltam de az negatív volt.

Tegnap este kicsit hányingerem volt az elmúlt utána jött ez a szurkalas.

Elvileg ma kellett volna megjonnie normálisan.

2015. okt. 24. 19:57
 3/11 A kérdező kommentje:
!
2015. okt. 24. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Elso vagyok.Tegnapelott negativ holnap mar mutathat valamit.Esetleg reggel merj egy ebredesi hot ha fenn akkor nezz egy tesztet.Majd ird meg hogy dontottel :)
2015. okt. 24. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor reggel tesztelek :)
2015. okt. 24. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Varom az eredmenyt :)
2015. okt. 25. 06:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Negatív lett
2015. okt. 25. 06:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnalom! Regota probalkoztok? En remelem nekem megjon.
2015. okt. 25. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Te most a gyógyszer alatt a fogamzásgátlót érted? És az mellett kellett antibiotikumot szedned?

Mert ha igen, akkor totál nem értem. Ha gyereket akartok, akkor miért szedsz fogamzásgátlót? Ha meg nem akartok, akkor meg miért nem alkalmazod előírásszerűen a fogamzásgátlót, vagyis ha antibiotikumot szedsz, akkor alkalmazol kiegészítő védekezést?

Amúgy ha a gyógyszer alatt nem a fogamzásgátlót értetted, akkor nyugodtan várhatsz még pár napot a teszteléssel, mert simán lehetsz terhes, és lehetett korai a tesztelés. De az is lehet, hogy nem vagy az. Hisz ha fog. gátlót szedsz, akkor csökkenhet az antibiotikum miatt a hatása, de nem feltétlenül csökken is!

2015. okt. 25. 08:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Most még nem vagyunk baba készítésében :)

De nem bánjuk ha lesz tesó.

Ezért is voltam kiváncsi hogy mi lehet az oka a panaszaimnak.

Sajnos mar volt fogamzásgátló mellett baba 2 is egy méhen kívül a masik jo helyen egy időben de az elment..

Mondjuk akkor erősebb gyogyszert szedtem mint a mostani

Es az orvosom nem tájékoztatott rendesen.

2015. okt. 25. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!