Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meg tudom csinálni?

Meg tudom csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos a következő a helyzet: Fiatal koromban elzüllöttem, teljesen rossz irányba vittem el az életem. Mindig okos, a tanáraim szerint jóképességű tanuló voltam, de természetesen rossz osztályközösségbe kerültem, ahol az volt a menő hogy igyak, cigizzek stb.. Elkezdtek kiközösíteni mert én nem ezt a trendet követtem, szegény családból származtqm, de a tisztességre tanítottak mindig. De én ott voltam barátok nélkül, mindenki csak basztatott, így inkább én is beadtam a derekam. 13 évesen bagóztam meg ittam, a sulira egyre jobban szartam. Aztán középsuliba kerültem, ahol drogozni kezdtem. Egész nap szívtam a herbált, sörőztem meg néha durvább drogok is. (kati, spuri, bogyó) Megbuktam természetesen, aztán elkezdtem nyugtatókat is használni.. Következő évben csodával hataros módon átmentem, kicsit visszább vettem, már csak füveztem. Apa mindig leszart, 3 havonta egyszer láttam, anyukám 2 éves koromban elhagyott, a nagymamámmal élek. Most pedig pár hete felhagytam a fűvel is, valami miatt elhatároztam hogy jobb ember leszek, egyetemre megyek, tanulni fogok, nyáron pedig dolgozni. Van aki már ilyen mélyről kitört? Szerintetek meg tudom csinálni? Most egy kis biztatásra lenne szükségem azt hiszem..

2014. máj. 25. 11:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Megtudod csinalni siman! Sokan bizunk benned!
2014. máj. 25. 11:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
innen szép feljönni :D hajrá!
2014. máj. 25. 12:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már eddig eljutottál saját akaratodból, akkor nem szabad feladni. :)Nehéz gyermekkorod volt, ez tény, és rossz társaságba keveredtél, de te mégis elhatározásra jutottál: megváltozol! Eddig szépen megy. :) Szerintem csak egy jó társaságot kéne szerezned, elhagyni a régi "barátaidat", akikkel drogoztál, ittál, stb. Nem kell siettetni, mindent szép lassan, ahogy jól esik. Szerezz egy nyárimunkát, ott ismerkedj meg fiatalokkal és meglátod minden javulni fog!

Így ismeretlenül is bízom benned!. :)

17L

2014. máj. 25. 12:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalatot nem tudok mondani, csak azt, hogy nagyon büszke vagyok rád az eddigi teljesítményeidért, és hiszem, hogy meg tudod csinálni!
2014. máj. 25. 16:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, már így is szép eredmény az, ha a drogoktól megszabadultál. Élj úgy, hogy a nagyszüleid büszkék tudjanak rád lenni! Nem lesz egyszerű az út, de ha erős vagy, simán megcsinálhatod! Ne add fel! Sok sikert kívánok céljaid eléréséhez!
2014. máj. 25. 19:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Büszke vagyok rád! :)

Észre vetted a hibád és változtatni akarsz rajta :)

Kérhetsz segítséget szakembertől is :

Meg tudod csinálni! :)

11/l

2014. máj. 26. 01:55
 7/16 anonim válasza:
100%

Szia! Drogambualncián dolgozom. Igen, fel lehet innen állni! Ismerek többeket is, akik felálltak, és sokkal jobban szeretik az "új" életüket, mint a régi drogost.

Szurkolok, minden esélyed megvan és képes vagy rá! Hajrá tovább előre!

2014. máj. 26. 09:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Előszöris gratulálni szeretnék az eddig elért eredményekért! már az is egy nagy lépés előre, hogy felismerted ez így nem jó neked és változtatni akarsz rajta.:)

Szerintem nincs még késő, és meg tudsz csinálni bármit, amit szeretnél. Szívből kívánom neked, hogy minden kitűzött célodat tudj teljesíteni! Hajrá, sok sikert, menni fog.:) 16/L

2014. máj. 26. 13:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is drukkolok, meg minden, de nem tudom megállni: a fű nem olyan vészes önmagában! :D Amúgy sok sikert.
2014. máj. 26. 15:05
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bátorítást.

Hát, én a fűvel se szeretnék többet találkozni, bár dőleg herbált szívtam. Deén már nem a nevetés és jókedv miatt toltam, hanem hogy minél távolabb legyek a valóságtól.

Mostanában amit észrevettem magamon az a hatalmas hangulatingadozáas. 1 óráig vidám vagyok, aztán legszívesebben megint cuccoznék, folyamatosan azon kattogok hogy mekkora senkivé válltam, stb.. De aztán megint jókedv. Ez a 3 év nagyon szétzilálta a személyiségem, nehéz lesz visszaállni a régi önmagamhoz..

Amúgy 17/F

2014. máj. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!