Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meg tudom csinálni?

Meg tudom csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos a következő a helyzet: Fiatal koromban elzüllöttem, teljesen rossz irányba vittem el az életem. Mindig okos, a tanáraim szerint jóképességű tanuló voltam, de természetesen rossz osztályközösségbe kerültem, ahol az volt a menő hogy igyak, cigizzek stb.. Elkezdtek kiközösíteni mert én nem ezt a trendet követtem, szegény családból származtqm, de a tisztességre tanítottak mindig. De én ott voltam barátok nélkül, mindenki csak basztatott, így inkább én is beadtam a derekam. 13 évesen bagóztam meg ittam, a sulira egyre jobban szartam. Aztán középsuliba kerültem, ahol drogozni kezdtem. Egész nap szívtam a herbált, sörőztem meg néha durvább drogok is. (kati, spuri, bogyó) Megbuktam természetesen, aztán elkezdtem nyugtatókat is használni.. Következő évben csodával hataros módon átmentem, kicsit visszább vettem, már csak füveztem. Apa mindig leszart, 3 havonta egyszer láttam, anyukám 2 éves koromban elhagyott, a nagymamámmal élek. Most pedig pár hete felhagytam a fűvel is, valami miatt elhatároztam hogy jobb ember leszek, egyetemre megyek, tanulni fogok, nyáron pedig dolgozni. Van aki már ilyen mélyről kitört? Szerintetek meg tudom csinálni? Most egy kis biztatásra lenne szükségem azt hiszem..

2014. máj. 25. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

OFF: A fű király.

ON: Meg tudod csinálni! Én is egy kicsit lecsúsztam az elmúlt egy évben, nem vagyok már annyira jó tanuló, mint akkor, félő, hogy ha az érettségim nem lesz jó, mehetek OKJ-s képzésre. Sok sikert neked is!

2014. máj. 26. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:

A hangulat ingadozás simán lehet ettől. Szóval türelmesen várj, amíg vissza erősödik ami elkopott :)

Amúgy az egyetemet tényleg meg tudod csinálni, csak vedd komolyan, tudd mit akarsz és tudd, hogy neked könnyen lehet többet kell beletenni, mint másoknak. Szóval rossz érzés nélkül tegyél bele több melót a szabadidődből.

2014. máj. 26. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg meg tudod e csinálni hanem h megakarod e csinálni szval csak rajtad áll.
2014. máj. 28. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon remek vagy!!

Biztos sikerülni fog, hajrá!! Így is nagyon sokáig eljutottál, ráadásul önerőből. Én is függőséggel küzdök, csak ez éppen anorexia :S

18/l

2014. máj. 29. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen,meg tudod csinálni!!!Nehéz...de menni fog!!!

Sok sikert!!!!

2014. máj. 30. 18:48
 16/16 anonim válasza:
Hajrá tesó! 18/F
2014. jún. 10. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!