Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Párotok is fiú párti...

Csajok! Párotok is fiú párti volt?

Figyelt kérdés
Én inkább kislányt szeretnék de ha fiú lesz akkor annak is nagyon örülök. Párom.. hát.... abban a hitben él,hogy az életben csak fia lehet és lány nála szóba sem jöhet..(max másodikként) nálatok volt ilyen?
2016. dec. 7. 20:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem. Nem a kozepkorban elunk. Sot, lanyt szeretett volna.

Lany, lany, fiu lett.

2016. dec. 7. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy volt neki teljesen. De mivel nagy motoros, ezert mondta, hogy fia lesz es motoros lesz. Hat lany lett, es imadja, szerelmes bele az elso perctol kezdve. Mondtam is neki, hogy hogyha jol emlekszem fiut akartal 😀 O meg mondta, hogy "jol van, ki tudta, hogy ilyen aranyos lesz?"
2016. dec. 7. 22:04
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Pont ez volt a helyzet nálunk is, és fiú lett, úgyhogy nagy volt az öröm, most a második még kérdés, hogy mi, de már nem bánná ha lány lenne.
2016. dec. 7. 22:04
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
Mi mind ketten fiút akartunk. Mind ketten rettegtünk nehogy lány legyen. Szerencsére fiú lett.
2016. dec. 7. 23:25
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

nálam a szüleim akartak mindketten lányt és az lettem :)

férjemnek mindegy volt,itt én akartam fiút már 16 éves korom óta tudom hogy fiút akarok majd,összes barátnőm kislányt akart egyébként,csak én fiút,10 év multán is,hireszeltem is 27 évesen terhesen,ugyhogy beégtem volna ha lányszületik de sikerült !!fiú lett :) most már nekem is mindegy,következőre,de azt is elfogadnm ha csak fiaim lennének.

2016. dec. 8. 06:49
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk én kislányt, de párom kisfiút főleg elsőnek...lánynak is fog örülni, de mivel őtt jobban kell félteni, így inkább fiút szeretne, ha meg második lesz lány, legalább már lesz egy nagy tesó aki megvédi :D

De 7 év várakozás után már teljesen mindegy, de most anyukám fiút érez.... pedig lányt akar XD Meglátjuk :)

2016. dec. 8. 07:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez fordítva volt... Mármint én is kislányt tudtam elsőnek elképzelni és Párom is nagyon kislányt szeretett volna elsőnek... De ha fiú lett volna annak is örültünk volna ezt kicsit hülyén írtam... A lényeg hogy sokáig titkolózott a baba és 27 hetesen voltunk 4D-s UH-n ott derült ki hogy Kislányt várunk!!!! Első baba és 4 hét múlva érkezik ha minden igaz ;)
2016. dec. 8. 08:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
2 lányt szeretett volna.Első fiú lett,második lány a harmadik talán fiú 😊 A lány annyira eleven hogy már csak fiút szeretne.
2016. dec. 8. 08:45
 19/24 anonim ***** válasza:
83%

Az én férjem fiúra vágyik. Született 4 lányunk. 🙂

Imádja őket, de azt mondja, még nem adja fel.

Hát....majd meglátjuk mit hoz a jövő.

2016. dec. 8. 09:02
 20/24 anonim ***** válasza:
90%
Az én férjem is fiút szeretne, még nem tudom, hogy mi lesz, 10 hetes vagyok. Mindig küld nekem kislány motoros videókat, és mindig odaírja, hogy jól van, nincs még minden veszve. Nem tudom mennyire lehet párhuzamot vonni, de kutyába is mindenképpen kant akart, neki nem kell szuka, a 2. kutya örökbefogadását ő erőltette, pedig szuka.
2016. dec. 8. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!