Csajok! Párotok is fiú párti volt?
Figyelt kérdés
Én inkább kislányt szeretnék de ha fiú lesz akkor annak is nagyon örülök. Párom.. hát.... abban a hitben él,hogy az életben csak fia lehet és lány nála szóba sem jöhet..(max másodikként) nálatok volt ilyen?2016. dec. 7. 20:34
1/24 anonim 

válasza:

Kislányt szeretett volna. Sokan kérdeztek vissza, hogy tényleg? Egyébként kisfiú lett és imádja ő is, természetesen.
3/24 anonim 

válasza:

Mi mindketten kislányra vágyunk picit jobban inkább. Már pocaklakó a baba de még nem tudjuk a nemét. 22hkm
4/24 anonim 

válasza:

nálunk én voltam a "fiú párti". valahogy mindig is fiús anyukának képzeltem el magam. most 9 hetes terhes vagyok ismét fiút szeretnék. a férjem az elsőnél és most is úgy volt hogy akármi lesz ő nem "válogat". persze a kisfiúnk után szeretne egy kislányt is de nem érdekli hogy mi lesz :)
5/24 anonim 

válasza:

Az én párom dettó, mint a tiéd. El sem tudta képzelni, hogy lánya legyen, főleg nem elsőre, mondván, hogy először mindenképpen fiú kell, hogy ha esetleg a második lány, akkor majd megvédi a hugát 😄 Annyira hangoztatta, hogy neki fiú kell, hogy természetesen megkapta a sorstól és kislányunk lett. 😊 Amikor megtudtuk, hogy lány egy kicsit el volt keseredve, meg amikor vásároltunk ki volt akadva, hogy minden rózsaszín. De amióta megszületett a kislányunk, hatalmas szerelem az övék. Imádja a lányát 😊
6/24 anonim 

válasza:

Én nagyon-nagyon kislányt szeretnék, de természetesen a fiúnak is örülök. Valahogy lányos anyukaként tudom magam inkább elképzelni. :)
Férjem inkább fiút, de igazából neki "mindegy".
7/24 anonim 

válasza:

Igen, de ahogy megszületett a kislánya "beleszeretett" :)
8/24 anonim 

válasza:

Én igen. Egy fiú gyerek többet ér.
37 / F
9/24 anonim 

válasza:

Én úgy voltam mint a párod, csak nekem másodiknál sem volt opció a lány!
Első lány, második fiú. A párom mindkettőnél azt mondta hogy neki mindegy
10/24 anonim 

válasza:

6-os vagyok. Kösz a lepontozást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!