Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016 december végéig? Segítsük egymást aktívan! Gyertek csatlakozzatok! 😊😊
az mit jelent hogy 8 as vagy? annyiszor olvastam már de nem tudok rájönni. sajnálom,de ne csüggedj legközelebb sikerülni fog! :)
Matekgirl hajrá! :)
Többiek? én várakozó állásban vagyok most volt ovum csütörtökön. Tündi
Múlt héten voltam nődokinál, kenetet vett, ma hívtam eredményért, s bélbaktériumot (e-coli?) találtak... Holnap be kell ugranom valami antibiotikumos kúpért... Ez most nem valami jó, ugye? Egyébként Szilveszter körül nem várom (nem várnám)...
Egyébként tiszta "vicc", pont a vizsgálat előtt max 1-2 nappal volt ovum, amin meglepődtem, mert az még eléggé a ciklus eleje volt, és mi pont akkor nem voltunk együtt két napig a vizsgálat miatt. De azért még bízom benne... vagy így bacival talán inkább azon kéne izgulnom, hogy most inkább ne sikerüljön, mert esetleg nagyobb baj lehet az esetleges babára nézve?
Sziasztok!
Nekem is tegnap! 1-jere nem varom. Nagyon szurkolok mindenkinek!
Theressita: kapsz egy kupot, aztan elmulik, nem hiszem,hogy befolyasolja.
P.
theresita nem hiszem hogy baj. nekem mind a két terhességemnél még mielött megjött az jelezte hogy felborult a hüvelyflórám és elég kellemetlenül csipet,fájt odalent. de nem lett baj belőle ki kezelték:)
Én ovu utáni 5. napon vagyok holnap a 6.on. én 29.ére nem várom. máskor ilyenkor már le szoktak szakadni a melleim(ovu után már másnap fájni szokott) most semmi egy kicsit se fáj :/ nem valami biztató :/ Drukk mindenkinek! :) Tündi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!