Nyuszilány83 kérdése:
Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016 december végéig? Segítsük egymást aktívan! Gyertek csatlakozzatok! 😊😊
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 19:35
61/107 anonim válasza:
Nemtudom, a felfázás érzés nálam is megvan. De lehet tényleg felfáztam... Lassan egy éve próbálkozunk. Ebben a honapban kezdtük szedni a E vitemint
62/107 anonim válasza:
Úgy nêz ki ez a hónap sem sikerült. Azért figyelem majd a többieket. :) Szurkolok!
Bari
63/107 anonim válasza:
Még pont egy hét a nem vártig! Ez a bizonytalanság és a várakozás a legrosszabb! Életem legszebb karácsonyi ajándéka lenne egy pozitiv teszt! Főleg hogy már 1 éve próbálkozunk,a nyáron sikerült is,de a 9. héten elmentek az ikerbabáim :(
64/107 anonim válasza:
Utolsó sajnálom. Szoritok nagyon. Nekemis egy hét van hátra....
65/107 anonim válasza:
matekgirl...köszönöm! Szoritok én is neked
66/107 anonim válasza:
Sziasztok. nekünk ez az 5. próbálkozós hónap és tegnap és ma pozi az ovutesztem,valószinű ma éjjel lesz ovum. tegnap összebújtunk ma is összebújunk és remélem sikerül végre :) december 28.29 re nem várom! Drukk mindenkinek! :) Tündi
67/107 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Szia Betti ! Tegnap voltunk orvosnál :)) 14*16 mm szabályos petezsák, szívkezdeménnyel... holnap leszünk 6 hetesek :)) december 28-án reggel megyünk vissza. Boldogok vagyunk nagyon! Kérdezte mióta próbálkozunk, mondtuk hogy kb 3-4 hónapja és azt mondta az nagyon jó főleg hogy már 33 vagyok... olyan fura érzés volt látni, hogy van bennem egy pici kis élet :)) Remélem a következő vizsgálaton már lesz szívhang :) Nagyon pozitív vagyok... folyamatos éhség, fáradtság, néha van hányinger... Ti hogy vagytok ? Kinél mi a helyzet? Hány pozi teszt lesz a fa alatt????
2016. dec. 14. 21:23
68/107 anonim válasza:
Nyuszilany, nagyon orulol nektek :) szoritok nagyon. :) nekem minden tunet elmult mar :) neha a fejem faj
Betti
69/107 anonim válasza:
akik mostanság nem várják nem teszteltek még? ki hogy van? Nekem csütörtök reggel volt ovum. most várok,remélem sikerült :) együtt voltunk ovu előtt két nappal ovu előtti éjjel és ovu délelöttjén is. én december 29. re nem várom. hu de soká lesz még :/ :D Tündi
70/107 anonim válasza:
én keddre várom. ma reggel teszteltem de még negatív :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!