Nyuszilány83 kérdése:
Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016 december végéig? Segítsük egymást aktívan! Gyertek csatlakozzatok! 😊😊
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 19:35
21/107 anonim válasza:
Görcsölgetek meg émelygek. Azt hittem megjön, mert egyik éjjel görcsre ébredtem. Leghamarabb hétvégén csinálok tesztet.
Azt hiszem ez már a 6-ik hónap...Próbálunk nem bekattanni. :D
Bari
22/107 anonim válasza:
Hat en nem.. el is bucsuzom.
Ma 37.cnapra 31.helyett megjott. Talan januarban. De nem hiszem. Annyi fele gond lehet.. mire utanajarunk jovo karacsony lesz.
23/107 anonim válasza:
Ja, Lilu voltam.
Mindenkinek sok-sok sikert!!!♡♡
24/107 anonim válasza:
Zsu vagyok. kedves kérdező nagyon szeretnénk már de minden rendben van velünk, és így sem sikerült. Clostilbegyt tüszőrepeszto szurit is kaptam, vitaminok és semmi.
26/107 Theressita válasza:
Sziasztok :-) Szilveszterre kellene legközelebb megjönnie... nem bánnám, ha elmaradna. 5. hónap lesz.
27/107 anonim válasza:
26-ára nem varom de nem is foglalkozom vele. Ide is azert irtam lassam az "ismerosok" kozul kinek sikerul. Ági
28/107 anonim válasza:
Sziasztok! Nyuszilany, orulok neki, hogy Te lettel a kerdezo, talan lesz egy honap amit a kerdezonk vegigkiser :) nekem oktober elejen lett pozi a tesztem, azota lassan a 14hetbe lepunk :) szivesen kovetnelek tovabbra is titeket.
Betti
29/107 anonim válasza:
Sziasztok! Én 20.-ára nagyon nem várom! És nagyon reménykedek...
30/107 Theressita válasza:
Hát én sem különösen agyalok már rajta. Egyébként is most karácsonyig rengeteg munkám van. Majd egyszer talán váratlanul összejön, amikor nem is gondolnánk... :-) Kitartást mindenkinek! Nyugodtan és békésen készüljünk az ünnepekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!