Ki volt rosszul a terhessege alatt es milyen nemu lett a baba?
Mindkét terhességemnél rosszuk voltam végig de szó szerint végig.
Minden nyavajám volt.
Egyik fiú másik lány.
Elsönél semmi. Lány
Másodiknál végig hányinger,ájultam is párszor,végig beteg is voltam. Totál egyszerre volt a két terhesség is,mert egy napon születtek. Ö is lány lett.
Mindamellett,hogy ez tök egyéni,nekem a két fiammal és a lànyommal nagyon jól elkülönìthető voltak a terhességeim.
Fiúkkal mindkétszer a terhesség 12. hetéig szedtem fel az összes plusz kilót. Mìg a lànyommal szépen kilónként a végéig. A hìzàs ugyanúgy 8-10kg volt mindhàrommal.
A fiúkkal nagyon jó volt a közérzetem, szerettem a terhességet, pedig 16-18 hétig hànytam. A lànyommal utàltam,folyton rosszul voltam de kb 2x hànytam csak az elején, hol a fejem fàjt,hol görcsöltem,volt,hogy a csìpőm derekam fàjt(nem a végén, amikor ez természetes). Borzasztó volt. Nem működött a màjam, a vesém,elkezdett emelkedni a vérnyomàsom is. Semmi nem volt jó.
És fiú-làny-fiú a sorrend, tehàt én biztos agyok benne,hogy a lànnyal nem voltunk kompatibilisek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!