Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gravi HCG tesztet ki használ?...

Gravi HCG tesztet ki használ? Szellemcsík miatt kérdezem?

Figyelt kérdés
Én ezt használom és mára nem várom nem is jött de már két napja csináltam és nem első pisiből nagyon halványan ott a csík de nem egyből jelent meg. Akkor ez mi?
2010. máj. 1. 14:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Talán sikerült

[link]

2010. máj. 3. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó lett a linked,csak elég sötét helyen fotóztad le.Világosabb helyen nem tudnád?Így nagyon nehezen látni a csíkot és főleg azt nem tudom megállapítani hogy rózsaszín vagy szürke.
2010. máj. 3. 13:54
 13/15 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok már képet feltenni mert kidobtam de még mindig nem jött meg.
2010. máj. 10. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
szia Babás vagy???
2010. jún. 8. 08:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Aranyos vagy, hogy érdeklődsz köszönöm. Képzeld, hogy azóta megjött és újra próbálkozunk. Nemtudom mi lehetett. Most várom a nemvárt napját csak az a baj, hogy 44 naposak a ciklusaim lehet, hogy doki kellene. Te hogy vagy?

2010. jún. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!