Gravi HCG tesztet ki használ? Szellemcsík miatt kérdezem?
10 perc után érvénytelen az eredmény.
Ha 10 percen belül volt akkor javaslom, hogy 2-3 nap múlva ismételd meg a tesztet.
egy kétséges teszt, ami csak elbizonytalanít. ha valóban terhes vagy és amiatt volt két napja halvány, akkor holnap reggel már gyorsan és egyértelműen kell mutatnia a tesztnek, mert ebben az időszakban exponenciálisan nő a hcg a szervezetben, szóval drukk...
márkától függetlenül mondom, hogy azt tartsátok szem előtt ami a papíron van, nem véletlenül írják rá, hogy hoygan kell kiértékelni, az tény, hogy a halvány és a későn megjelenő is sokszor pozitívat jelez, de nem lehetsz benne biztos. mindkét terhességemnél leglább három-négy gyanús tesztet dobtam ki, mert nem időben és/vagy és nem elég egyértelműen mutatta a csíkot. ki is dobtam, mert nem érvényes, nem kukkantottam rá percenként, mert meghülyültem volna. a lényeg, várj reggelig és akkor meggyőződhetsz magad is biztosan.
Én is Gravi HCG-vel teszteltem 4 nap késés után, és 1-2 másodpercen belül gyönyörű, erős két csíkom lett. Szerintem jó ez a teszt.
Drukkolok neked.
Sziasztok!
12:56 belinkelnéd a képet? egyfolytában a tesztet bámulom de nem is tudom. Van pozitív tesztem az előző gyerkőcöm után raktam el őket 5 db. De ez azoknál halványabb. Megpróbálok majd képet feltenni.
Szia!
Elküldhetem priviben mert nemtudom hogyan kell belinkelni. 1000 bocs:-,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!