4 napja volt pozitiv az ovu tesz, hőm nem ment fel, tegnap óta barnázom?
Figyelt kérdés
Tudna valaki mondani valami biztatót? Esetleg mással előfordult? Hallottam hogy van oylan, hogy középidős vérzés de nem ment fel a hőm annak ellenére hogy pozitiv volt az h teszt, cicim nagyon érzékeny 1 hete2016. dec. 3. 18:49
1/6 anonim válasza:
Uh-val követett ciklusban bizonyítottan volt ovum.Ovu után 1 héttel a progim a béka feneke alatt volt,aznap meg is jött a menszeszem.
Nem ártana neked sem egy hormon vérvétel ciklus 3 és 21 napján.
2/6 A kérdező kommentje:
2 havonta van hormon nézés, eddig minden okés volt, kivéve aprogezsteron, az nagyon magas arra kaptam ultrogestont azt kellene ovut követően használnom:(
2016. dec. 3. 23:17
3/6 anonim válasza:
A progeszteron miatt barnázol.Használd az utrogestant vagy progeszteron krémet vagy valamit
4/6 A kérdező kommentje:
ha a progi miatt lenne barnázás az nem középidőben lenne... mensi előtt szoktam barnázni arra kaptam az ultrkot de most a középidőben barnáztam....2 napja flement a hőm uh elkezdtem használni a kupot, szerintem ovulácios vérzésem volt
2016. dec. 5. 21:14
5/6 A kérdező kommentje:
Terhes lettem ebben a honapban;)
2016. dec. 29. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!