Melyik dpon teszteltel eloszor akar csak halvány pozitivat?
Volt megfog jonni erzesed?
Koszonom ha megìrod Nekem
Kesei peteeresem volt. Igy az esedekes mensi utan kb.6nappal. Az a 15dpo volt. Nem csak ,hogy megjon erzesem volt,meg is jott,azaz azt hittem. Elobb mint kellett volna :1csepp ver+3nap barna maszatka,azutan nem indult be ahogy szokott, hanem elmult. De olyan gorcseim voltak,hogy wcre futkostam :most jott meg tuti... de nem!
A megjon erzes en mar rajottem,hogy semmit nem szamit.Volt hogy minden mensi elotti tunetem megvolt..derekfajas,gorcsok minden azutan semmi.. egy hetet kesett es ugy jott meg,hogy semmi elojele nem volt.
Huh. Koszonom..1# sajnalom! :( drukkolok.
E vitamint ajanlani tudom ilyenkor allitolag hasznos.:)
2# Koszonom nekem 12nap a lutealis fazisom.de alig varom h teszteljek.. nem tudom merjek-e aznap reggel.:(
10. Dpon 10es teszten mintha láttam volna amikor forgattam...de 11. Dpon egyértelmű halvány pozit teszteltem. Ekkor már volt hasfájásom leginkább a méhem körül. Mensi előtt a petefészkem szokott szúrni ezért volt gyanus :)
5+6hkm
Kedves kerdezo! Hanyadik dpo vagy? Megnyugtatasul: nekem 9 honapom uszott el igy :( minden honapban peteeres utan szinte azonnal nagyon eros mellfajdalom gyotort egeszen a mensi megjoveteleig! A mult honapban peteeres utan vartam es nem jott a mellfajdalom, mar gyanus lett es 11 dpo teszteltem nagyon halvanyat! :) De erre a pozira 9 honapot vartam, nagyon kemeny ezt csinalni tudom!! De kitartast kivanok es hidd el meg lesz az eredmeny! :)
10 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!