Tudom, hogy szánalmas, de nagyon-nagyon halvány csík, de három napja meg akar jönni érzés esetén van remény?
Remény az mindig van!!!!
Holnap reggel tesztelj még egyet!
Miért is vagy szánalmas?
Légyszi, ne ássuk már el magunkat a föld alá, csak azért, mert itt néhány ember nem bír megbarátkozni a gondolattal, hogy igenis vannak olyan nők, akikben él a remény halhatatlanul, mert mindennél jobban szeretnének gyereket. Komolyan, olyan elszomorító, pedig pont ez a normális hozzáállás: reménykedsz és egy halvány csík az egész napodat gyönyörűbbé tudja tenni! Ha ez bárkinek is bántja a lelkivilágát, ott komoly gondok vannak, úgyhogy bátran vállald, hogy gyereket akarsz és reménykedsz a végtelenségig!
Halvány csík is csík, a szervezet nem termel csak úgy hCG-t (max. nagyon kirívó esetekben, de szerintem ez nem számottevő). Tesztelj két nap múlva újra és ha a csík erősödik, akkor valami nagyon csodálatos dolog történik benned éppen!
Hajrá! :)
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok.
Ma kéne megjönnie, egyenlőre semmi, de eléggé görcsölök meg szédülök.
Már amikor két napja elkezdett feszülni-görcsölni mindenem akkor elkönyveltem, hogy nem jött össze.
Ma valahogy bevitt a lábam a bootsba és vettem két tesztet, és ugyan úgy terveztem hogy nem csinálom meg - hiszen meg fog jönni - de mivel még délután sem jött meg, nem tudtam megállni annak ellenére, hogy tudom hogy reggel kéne csinálni, és célszerű megvárni, hogy késsen...
Viszont nagyon megdobbant a szívem erre a halovány csíkra, (amire először azt hittem, hogy szinte csak odaképzelem, akkor írtam ki a kérdést, de pár perc elteltével már teljesen egyértelműen látszott és látszik azóta is,) mert mióta próbálkozunk azóta nem volt ilyen.
Tényleg köszönöm, amiket írtatok, ígérem beszámolok bárhogy alakul. :)
De jó ezt olvasni! :)
Gratulálok! Fantasztikus dolog ez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!